diumenge, 5 de febrer del 2012

Zzzzz Zzzzzz Zzzzzz (Soneguera en "Levante")

13 comentaris:

refelet ha dit...

A mi que no em diguen...la culpa la té Cal·linca!

Jesús Párraga ha dit...

Que dic jo si estos de la Sexta no podien haver fet el mateix però sense els comentaris "doctorals" i "experts" i "sabuts" de la Mònica Misetes el Alerta (que ve per darrere), el Luna (no sé com canviar-li el nom) i el Blanco? Perquè té collons la cosa!!!

Tot Barcelona ha dit...

Este señor me da mal fario. Cada vez que habla creo que me engaña. No me gusta su sonrisa, sus gestos, sus ademanes...en fin, otro político más..salut

Tadeus ha dit...

En els temps gloriosos de les trifulques calinquistes no hi havia tanta crisi i el món anava millor...

el pidolaire entretingut ha dit...

Rafelet, però qui ha fet aquest youtube?

Tu creus que parla de la Realitat Valenciana?

Jo vaig veure una obra de teatre Corruptia qua parlava de la REALITAT.

Ara vénen uns de la tele i es copien d'aquesta el guió.

Com són de "copiamones" els "teleros". Mâemeua!
On anirem a parar?

Alietes el del Corralot ha dit...

Per fi literatura de la bona!

Anònim ha dit...

Zzzzzz Zzzzzz Zzzzzz

escrivà de cort ha dit...

La realitat és que el programa de laSexta —amb un títol horrible, Resacón en Levante— està bé si es pren com allò que és: un exercici de tallar i pegar. En la cadena recentment absorbida pel grup Planeta, creuran que això és periodisme d’investigació, però es tracta d’una simple immersió a la videoteca sense cap anàlisi profund del rerefons social, polític i econòmic del país.

Del programa, jo només salvaria les breus intervencions dels diferents professionals, periodistes i representants polítics que intervenen en directe. Però la presència dels polítics de l’oposició sembla ser, curiosament, allò que més molesta a Pàrraga. Els titlla de “doctorals”, “experts” i “sabuts” —així, entre cometes—, però no diu ni pruna de José Císcar, que també apareix donant la seua “valuosa” opinió: «I tu també.» ¿Per a quan una cosa semblant sobre Andalusia? ¿Quin dia deixaran de dir-nos Levante!

refelet ha dit...

Fantàstic!

Una càmera de seguretat grava a dos policies ianquis apallissant a un home negre sense motiu justificat i, vosaltres, vos poseu a discutir si l'enquadre és correcte.

A algú li preocupa la corrupció?

Aquil·les Sisternes ha dit...

Refelet, ens hem donat tants xuts de notícies sobre corrupció que ja estem curats d’espants. ¿Li preocupa a algú la corrupció?

1.- A una immensa majoria de valencians no els preocupa en absolut.

2.- Altres pensen que és una cosa natural. «Jo faria igual», diuen.

3.- En moltes persones ha calat allò que “tots” els polítics —els de "tots" els partits— són iguals. (Aquesta gent accepta —ja es veu— la teoria del ventilador.)

4.- Nombrosos ciutadans diuen que tots els polítics són un lladres i uns sinvergüenses, però voten a qui “toca” el dia de les eleccions.

5. També hi ha una franja d’entusiastes del curita. (Entre aquests, estan aquells que diuen que ningú no es ven per tres vestits.)

6.- Tenim els estomacs agraïts, els qui han aconseguit una contracta, una col·locació per al seu fill, un càrrec, un dècim de loteria...

7.- Tampoc no s’ha de menysprear la ingent quantitat dels qui no saben o no contesten.

8.- Finalment, tenim l’ínfima minoria dels qui s’avergonyeixen del país en què vivim.

Nota: incloure’s cadascú a l’apartat que crega més adient.

refelet ha dit...

Doncs res, anem a parlar de l'enquadre.

LaCuarent ha dit...

Es el mal de España y del mundo los politicuchos que se han creído que una vez elegidos han ganado un cortijo. En fin es la herida de no solo el levante sino de todo el territorio y ahora quien le pone el cascabel al gato por que ellos tienen el cascabel y el gato


Venía a darte las gracias por tu visita
Un saludo

Tadeus ha dit...

¿Quina visita? ¿La del Papa?

Aquiles, bona llista d'opcions, però no sé quina triar. ¿La 8? No sé. A mi em fan ràbia els conciutadans meus que han votat al Curita & Friends, no el 'país' sencer. Com sap, la conseqüència pràctica de tot això la notarem vosté i jo, i molts altres, en la butxaca al mes de març. I, com sap, molts dels nostres conciutadans se n'alegren profundament. Vivim en un món complex. Hem parlat tant del tema que al final caldrà fer-ho en vers per intentar traure-li algun profit a tanta paraula vana. Tot açò supera a la raó. És com el capità del Costa Concordia: tan profundament infame que resulta quasi bell.