dimecres, 2 de febrer del 2011

Càsting per al dia del juí final (el del lliurament dels 2ns Premis Blocs de les Comarques Centrals del PV)

¿No tens cap ocupació per a la vesprada del proper dissabte 19? ¿Estàs pensant en tirar la tovalla o tirar-te a les drogues, per un pont, a la bona vida, a la veïna del 5t, a la música indie o tirar-te un pet? A El Penjoll. Art de paraula tenim remordiments d'inconsciència, d'inconsistència i d'incontinència perquè sabem que hem contribuït, amb els nostres EROs, a la crisi mundial, i ens penedim perquè el 19 de febrer serà el dia del juí final, i volem purgar els nostres pecats creant ocupació (encara que no paguem cap salari a ningú). Així que, amb motiu de l’emotiu lliurament dels 2ns Premis Blocs de les Comarques Centrals del País Valencià, El Penjoll. Art de paraula convoca públicament un càsting, que no un càstig, per a ocupar les següents places en la gala de lliurament dels esmentats i no esmenats premis.

Figurants

Es requereixen figurants per omplir les vora 400 butaques (o més) del Teatre de l’Alcúdia de Crespins on tindrà lloc l'espectacle. Requeriments: ser major d’edat o menor acompanyat, sentir-se jove menor d’edat; tindre alguna de les següents condicions: baró, comte, marqués, dona, transsexual, gai, lesbiana o lesbiano; tindre nacionalitat valenciana, catalana, xarnega o manxega o, en el seu defecte i a tots els efectes, no haver nascut a Cotxabamba (Bolívia) o les seues rodalies entre el 1890 i el 1910 i no parlar un perfecte català sud-americanitzat (excepció feta a Juliet, el de Cotxabamba).

Artistes

De vindre figurants, també faran falta una dotzena d’artistes que vulguen entretindre'ls amb la seua vocació, habilitat i afició o professionalitat en algun moment de la gala. Es valoraran preferiblement els següents perfils: vedets, ballarines de pole dance, drag queens, dracs Mondúver, estrípers masculins musculats, mags amb mocs de soca-rel que no amaguen res ni recórreguen a l’il·lusionisme o a l'il·luminisme, animals domadors de persones (abstenir-se animals zoòfils), xarlatans de fira (o, en el seu defecte, recitadors de poesia litúrgica i siderometal·lúrgica) i músics de vent capaços d'interpretar Al vent! en porreta fent un solo només amb les seues mans i l'instrument. Queden automàticament exclosos d’esta convocatòria els similoguistes i pseudologuistes (o pseudologos). Ah! també seria convenient que fera aparició algun o alguna streaker durant la gala, així com algun imitador de William Faulkner. Fins i tot, estos dos últims perfils es podrien ajuntar en un.

Traductors

De aparèixer artistes, també necessitarem alguns traductors de valencià a l’hittita per a fer traducció simultània i espontània de l’acte que serà retransmés pel canal local de pagament Hattusa TV. Es valorarà l'experiència professional i la bona translació fonètica de les eles geminades.

Periodistes

D’acudir tanta gent, també haurien d'assistir periodistes de premsa escrita, no escrita i per escriure, així com periodistes de ràdio, televisió i Internet, capaços d’informar parafrasejant periodoncialment i perifràsticament la perifèria del perímetre de la periodicitat que ocupe el periple de l’esdeveniment (es valorarà, especialment, que els candidats no tinguen periostitis ni hagen patit cap peritonitis, Tadeus els lliure!)

Polítics i càrrecs públics

Si venen els periodistes, també seria bona ocasió per a que es passejaren per la gala alguns polítics i càrrecs públics honestos que pensen i treballen pel bé de la gent (però no de la seua gent o de l'econòmicament rica) sinó de la gent pobra i més necessitada econòmicament. Algú pensarà que estem excloent explícitament de l’acte als polítics del PP i la major part del PSOE, per això hem creat la demanda que ve a continuació.

Capellans

Per últim, ens farà falta una parella de capellans que no abusen físicament dels xiquets ni espiritualment dels feligresos. La seua funció serà col·locar-se a la porta del teatre amb estupefaents, i confessar i confiscar els pecats de tots els polítics i càrrecs públics deshonestos i pseudohonestos que vulguen entrar al xou i no ho poden fer per estos condicionaments. Al finalitzar el lliurament de premis, i com premi a la labor humanitària i samaritana de la parella de capellans, es procediria a fer l'acomiadament de fadrí d’ambdós peixets... Ai, peixets!


Podeu presentar les vostres candidatures a qualsevol d'estos llocs de treball mitjançant comentaris a este post. Feu-vos un nuc en la gola i no oblideu que el càsting serà el proper 19 de febrer, a les 18h., al teatre de l’Alcúdia la bona… la de Crespins (¿Grijanders?), per obra d'El Penjoll i gràcies a la més que estimable col·laboració de l’Associació Eco-cultural La Garrofora.

En definitiva, que ens estem currant un bon xou; que l'entrada serà gratuïta; i que esteu tots convidats, penseu com penseu, parleu com parleu, pariu com pariu i xingueu com xingueu. Corregueu la veu. Corregueu-vos vosaltres mateix i en companyia. Ningú ha de faltar el dia del juí final. Esperem que així siga. Passarem llista!... Abans i després de l'acte.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El cas del bloc de "Vallada city" mereix una atenció especial, ací confese la meua pseudoautoria de comentaris al bloc, però no conec a "l'Equip del Vallada City" o siga els amos del carxofar que sempre van d'anònims. Sols desitge que guanyen ni que siga el bronze, per tal que vagen a recollir-lo i saber qui son.
M'oferisc per a performatges artrítiques com fer el pinopuente en pilotes de putxero mentre alce unes clares d'ou a punt de neu, entonant el sitio de Serragrossa, o altres que estimeu convenients dins del meu bastíssim currículum.
I no ascorrec el meu stupit vel de l'anonimat per tal que la sor pressa siga més grossa.

VALLADA City ha dit...

Ens agradaria saber si disposareu d'un projector per a visualitzar vídeo i sistema de megafonia.
Gràcies.

El Penjoll ha dit...

Anònim: Quedes contractat per a la gala.

Vallada City: Sí que disposem de projector i ordinador, així com megafonia. Per?