dijous, 27 de maig del 2010

Grues a Otos

Si El Penjoll és una revista sobre l'art de la paraula, ací va una cita per a este dissabte dia 29, a Ca les Senyoretes, a Otos.
Tres pardals han unit les seues forces per fer una vetlada poèticomusical. Es tracta de Toni Espí, Elies Barberà i Toni de l'Hostal.
Per la informació que hem pogut considerar, Toni Espí anirà espí-golant alguns dels aspectes principals de l'últim llibre de Barberà, Allà on les grues nien, una oda càustica a l'estil de vida metropolità -segons diu Barberà, qui estarà nugat a la cadira i amb la boca embenada. Li serà desembenada només per llegir els versos que vagen a joc amb el que diu Espí. El de l'Hostal, que s'ho mirarà tot com qui veu ploure, s'arrancarà a tocar i a cantar temes que faran de luxós contrapunt a les paraules del de Bèlgida i els versos del de Xàtiva.

Tot això serà després del soparot que la casa de Joan Olivares i Sumpció pararà a taula. (A l'enllaç de Ca les Senyoretes teniu els horaris i el menú.)

Serà inoblidable!

Ací va un poema dels que no seran recitats:

VIANANT

dins la bambolla-cúpula, ell:
formiga, punt,
molècula, àtom,
part,
res,
quark,
u.

5 comentaris:

Tadeus ha dit...

M'encanta el poemeta del vianant minvant!

Príncep de les milotxes ha dit...

Ja he vist això de Ca les Senyoretes tres o quatre ocasions; em sap greu estar tan lluny, la qual cosa m'impossibilitarà l'assistència a un espectacle tan interessant. Aquesta trinitat tan versemblant donarà molta canxa.
Que us vaja bé! Em resultarà una mica complicat imaginar-vos, però ho intentaré.

Alietes el del Corralot ha dit...

Gràcies, Tadeus.

Oh, Príncep, va ser molt millor del que hom podia imaginar. Toni Espí va estar brillant i els músics, que Toni de l'Hostal es va multiplicar per tres i es va convertir també en Jordi Albinyana i en Pere Ròdenas, esplèndids!

marga.calabuig@ya.com ha dit...

Elies!!!..quants anys, et vaig felicitar pel premi mitjancant Xavi Aliaga, em va cridar l'atencio perq el meu cunyat va guanyar eixe mateix guardo fa alguns anys. Be, ara comence a llegir el teu llibre, prompte et diré alguna cosa. Enhorabona de nou, eres un crack!!

Alietes el del Corralot ha dit...

Hola, Marga. Tens raó. Quants anys, mâe meua!
També he llegit el comentari que has deixat al bloc de Ca les Senyoretes.
Gràcies.
Només espere que t'agrade el llibre. Ja em diràs qué t'ha paregut.