dimarts, 13 d’abril del 2010

Seguim amb la cartografia de la infàmia...

Xiquetes i xiquets, per si vos venen ganes tocar-vos les cosetes, ací teniu uns consells d'Edward Current. Recordeu que l'abstinència, segons l'Església, és bona.


(Qui ha posat els subtítols ha afegit una nota advertint que es tracta d'una broma: li lleva bona part de la gràcia. És evident que Edward Current és un humorista, no un activista religiós)

6 comentaris:

Alietes el del Corralot ha dit...

Clar, clar, segons l'església l'abstinència és bona. I jo els faig cas i per això ja fa molts anys que m'abstinc de l'església.

Volia aprofitar la plataforma mundial que és El Penjoll per animar les persones que encara es mantenen properes a l'església a abstenir-se'n. Des de fora voran com són de ridículs eixos iaios vestits amb faldons que es fan dir capellans.

Davit del carré Blanc ha dit...

Home, la veritat és que com dirien els de Baleàrix: estic més fart de l'església que Mahoma de la cansalà, és que són uns toca-pilotes!!! (literalment). Passa un poc com al PP, que ningú no els vota, però ahí estan, tocant la xuflaina.

el pidolaire entretingut ha dit...

Escolteu amics, el video és molt bo; és la nova estratègia educativa de certs cercles concèntrics i oficials - parlem del geocentrisme versus l'heliocentrisme). No ho agafeu a broma que aquestes bajanades calen profundament; i tots je, je, i jo jo, però van fent la seua...
Sí, sí, Alietes... Mira ara que llance pedres al riu i l'ombra del meu pont em protegeix podria dir que vestit de capellà t'ho passaríes d'allò més bé en una obreta d'aquestes que feu per als amics els caps de setmana...
Si vols, jo seria el teu acòlit.

Alietes el del Corralot ha dit...

He, he, he, pidolaire, el veig vestit d'acòlit i també d'oficiant alcohòlic.

Davit del carré Blanc ha dit...

Deixe, deixe els còlics misereres pels rectors i el vinet pels penjollaires!!

el pidolaire entretingut ha dit...

Estimat actor: no m'agraden les "hacs" intercalades (tinc virtuts i vicis molt més grans)... encara que el vi de misa és de categoria!
A les gemmes dels dits encara tinc el sabor d'aquell relat mistico-misteriós del gran Aquil·les -Poesia mística- on aquella monja subtil em... deixem-ho córrer! Hi haurà roba estesa?

Hypented