diumenge, 14 de març del 2010

Justícia fallera

Els defensors més collonuts de les falles per fi tenen un braç fort que transmeta les seues inquietuds, defense els seus drets i preserve la seua dignitat. Dels creadors de L’Alqueria Blanca i Unió Musical “Da Capo” arriba a la xicoteta pantalla una nova súper-heroïna que, enfundada en el vestit regional, combatrà totes les injustícies que es cometen contra el món faller, així com totes les difamacions, injúries i mentides injustificades que sobre ell es vessen.

Terroristes adolescents que adelanten la cremà de la falla de l’Ajuntament amb còctels molotov, polítics que retallen pressupostos, europarlamentaris que ens volen furtar la mascletà, veïnes molestes pel soroll dels petardos, membres del Jurat Central que coquetegen amb les aspirants a Fallera Major, xafarders amargats que xiuxiuegen que les falles son una excessiva despeceguesa de diners en monuments que van a ser cremats, catalanistes empedreïts que titllen la festa de tots els valencians de blavera i casposa, moros, cristians, magdalenes, associacions de fogons puntimirats que no volen que es cante el tradicional “Maricón el que no bote” als passa-carrers, ràfegues de vent que frustren la plantà, músics de carrer que només es saben el primer pentagrama de “El Fallero”... Tots seran neutralitzats sense pietat amb els més diversos, dràstics i efectius mètodes: La fallera justiciera els arreballarà masclets, afilades “peinetes ninja” i traques. Emprarà la seua banda per a asfixiar-los i després els empalarà a tots al monument faller per a ser cremats la nit de Sant Josep.

Els següents seran els primers d’una llarga sèrie d’enemics de la festa que La Fallera Justiciera començarà a combatre en el capítol d’aquesta nit:

1. L’actor que va protagonitzar l’anunci despiadadament humiliant d’una multinacional que anys enrere commocionara a tota la comunitat fallera (El següent video pot ferir la sensibilitat dels telespectadors...)



2. Uns mamarratxos que es fan anomenar “Maemeua!” que han fet un programa burlant-se de les falles!



3. Aquest pseudofilòsof intel·lectualoide anomenat Raul Minchinela que intenta diagnosticar la nostra festa


(Pots veure la reflexió completa ací.)

La Fallera Justiciera acabarà amb tots ells per a que tots els fallerets i falleretes continuen gaudint la festa dels valencians! Visca La fallera justiciera!

6 comentaris:

el pidolaire entretingut ha dit...

Escolta Artés, en una rifa m'ha tocat una farmaciola que pâ què.
Si qualsevol "guiri" se sent agredit que passe per caixa!
Jé, jé.

Clidice ha dit...

mai he vist unes Falles, així que era això, amb aquestes banderetes i la gent desfilant? ves quina cosa! ^^ ja en sou d'estranys ja per lla baix!

Anònim ha dit...

PEIMM!!!

PEIM!!!

FALLLERA JUSTICIERA

Salut!

AntenaParanoica

EROs Ramatxoto ha dit...

Tota la nit esperant i no van estrenar "La Fallera Justiciera"... O potser el senyor Artés ens està prenent el pèl?

El seus posts em tenen més robat el coret que al Princep de les Milotxes els posts d'elefantets d'Aquil·les Sisternes...

Divertidament genial!

Alietes el del Corralot ha dit...

Els vídeos són collonuts. I el document sonor de la fallera afònica, no sé si me'l podre llevar mai del cap.

Sodapop ha dit...

Ramatxoto.... a mi l´Artés també em té el cor guayat. Només tinc enveja sana i ganes que publique quasevol post al Penjoll o A ta mare va que fumes.
És com els millors futbolistes: fa fàcil allò impossible!
Xe Artés... al bloc eixe tan collonut que tens, podries fer una selecció de frases lapidàries a l´estil de: Beure al bar és com cagar a casa, però pintar parets és com degustar canapès de diarrea.
Un recull d´aquestes frases en un mateix document seria grandiós