dijous, 25 de març del 2010

Estan bojos aquestos valencians!

No sé vostés, però jo conec gent que s'ha presentat a oposicions i en els mèrits li han comptat punts per coneixements d'idioma català i per coneixements d'idioma valencià. Acreditats per les Escoles Oficials d'Idiomes, eh!? Si jo fora el primer sense plaça, impugnaria! Però clar ací a tothom i totdon se li'n fot tot. Per aquesta raó a mi invents com el Softvalencià, promogut per Escola Valenciana i que duplica el continguts de Softcatalà, no em convencen. Xe, què bons sigueu Escola Blavensiana! Però, això sí, si anem a posar-nos exclusius, jo vull el meu Softxativí!!! I és que, en anglés, els americans i els europeus tenen diferents versions del programari, però tampoc ningú qüestiona que són la mateixa llengua! Amb un conflicte lingüístic conegut ja internacionalment, només ens falta tindre polítics amb títol de Gilipolles de la Setmana. Què pensaran de nosaltres en l'estranger? De moment, gràcies a Thor, del bloc Com cagalló per sèquia ja em faig una idea del que pensen a les Illes. Divertiu-vos!














8 comentaris:

LoyKaPV ha dit...

La veritat, millor riure pâ no plorar...

Gràcies per l'enllaç. ;)

el pidolaire entretingut ha dit...

Rafelet. de bon matí anava a llàgrima viva; així com no haig d'anar a pidolar? I amb molt d'humor, "machote"!
M'has donat el dia; avui seré tot amor.

refelet ha dit...

Xe! qui m'ha posat dos espantosos? Alfonso Rus o Escola Valenciana? com se nota que no sigueu Valencianots!!!!

Clidice ha dit...

m'agrada veure aquests youtubes de Balearix, és un descans veure que hi ha vida més enllà del Principat. Que per aquí anem una mica autistes de la cosa :)

Alietes el del Corralot ha dit...

La veritat és que (també) som així. Jo m'he descollonat.

Alietes el del Corralot ha dit...

Per cert, Refelet, puc arribar a entendre el que l'invent del softvalencià desperta en vosté. Però d'ací nomenar l'Escola Valenciana, Escola Blavensiana... hi ha un pas massa llarg. Que estos de l'Escola han fet i fan molta i molta feina com perqué ara vinguem i ens els carreguem.

refelet ha dit...

A mi cada vegada que veig els vídeos, m'agraden més. Els d'Escola Blavensiana,...ai! perdó, volia dir Valenciana, han fet molt, però això no implica que tot el que facen estiga bé. A part d'això al Penjoll hi ha que calfar l'ambient de tant en tant i jo tinc les cames molt llargues!

EROs Ramatxoto ha dit...

Estos vídeos són molt divertits. El superheroi amb la "ç" al pit em fa envejar que ací a El Penjoll no en tinguem un amb la "l·l".

De tota manera ja comencem a trobar diversos superherois als Països Catalans: Superfallera, Llepoman, el Capità Llengua.. Per cert, la musiqueta que utilitzen estos dos últims crec que és la mateixa.