dilluns, 1 de febrer del 2010

L'EDITORIAL DE FEBRER

Sí, senyors, i senyores, com qui desperta abans d’hora de la hibernació, El Penjoll s’ha llevat les lleganyes, s’ha espereat i ha reviscolat amb una turgència desbocada al mes de gener! Com ha sigut això? Pôs gràcies a la incorporació de noves figures de la tauromàquia a la quadrilla penjollaire. Donem la benvinguda a Rousseau (després de la discreta metamorfosi del Conciliari), L’escriptor inexistent, Artés, Davit del carré Blanc i el Descrèdit. Hem retrobat el Petit Príncep, absent com ha estat, a causa d’un dels seus viatges interestelars. I gràcies als ja clàssics i tenaços penjollaires Ximo, Aquil·les Sisternes, Superagent Pardo, Escrivà de Cort, Peguie, Lo Pol, Alietes el del Corralot i, l'encara no tan clàssic, EROs Ramatxoto, que desmarcant-se de la seua actitud bel·ligerant i després d’haver-nos descobert el concepte de pseudoautor, ha reinstaurat l’humor penjollaire que inicià el desaparegut i sempre plorat Capità Superflipo.
Però ací no s’acaba el bròquil, perquè també consolida la seua autonomia El Penjoll Morisc, que es manté com a bloquifat federat de l’Aliança de Civilitzacions Penjollaires, reprenent la idea de ser veu del més destacat a les Comarques Centrals.

Qué li depara el futur a El Penjoll Guai és cosa dubtosa. De moment, només un consell per als guais: Com diu la famosa frase que m’acabe d’inventar per a l’ocasió, «A febrer, ous i figues, damunt del braser».

Per a tota esta quadrilla d’autors i per a tu lector o lectora que ens lliges des de l’altra cara de la pantalla, els nostres millors desitjos per encetar el mes de febrer on tots, TOTS podem ser estreles!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Alietes,m'agradat molt però i Heidy? ha desaparegut?

Alietes el del Corralot ha dit...

He fet la llista de les estreles de gener, de qui havia penjollat en este mes passat. Si Heidy no apareix en la llista només pot voler dir coses: O bé se m'ha escapat el seu post (i llavors li demane perdó), o bé no ha escrit durant gener. Amb la qual cosa, se les haurà de vore amb la cara malèfica de Ramatxoto.

EROs Ramatxoto ha dit...

Sé llegir entre línies el seu subtil missatge ocult, Sr. Del Corralot. Així que els que no estan nomenats a l’editorial de febrer, vol dir que no han publicat al gener i si no han publicat en un mes… La ira dels moriscs ha de caure damunt d'ells!

Davit del carré Blanc ha dit...

Ramaxoto, tinga vosté pietat!!!

EROs Ramatxoto ha dit...

Ah! La pietat...

Com va dir Albert Camús (llaurador de Novetlè, amic intim de l'escriptor francès) "¿Qui necessita pietat, sinó aquells que no tenen compassió de ningú?". O com recull el Talmud: "Qui és piadós amb els cruels, acaba sent cruel amb els piadosos". Sóc de l'opinió del General Patton: "Què Déu tinga pietat dels pseudoautors, perquè que jo no la tindré".

Alietes el del Corralot ha dit...

NO, NO, NO, Ramatxoto! Escolte el prec desesperat de Davit del carré Blanc i tinga vosté pietat. Tots estos comentaris els ha generat una veu anònima! Fixe's com són les coses. Són este tipus d'anònims els que sembren la discòrdia. Embeine's la punyent simitarra! Deixeu tot com estava, que regne la pau al Penjoll.

Davit del carré Blanc ha dit...

Siga vosté comprensiu, a la fi el mateix Patton va dir: "¿Si un/a pseudoautor/a hace todo lo que puede, que más se le puede pedir?"
I el gran Alexander Plant va remarcar: "Pensar lo queréis"
(a tot açò: què correcte que era el Patton, posava barretes i tot)

Lo Pol ha dit...

Com a integrant d'un ERO recent reivindique els pseuautors, eixes animetes abnegades que tenen fills, treball i altres aficions, i que volen escriure però la inspiració no els visita, i no tenen temps, i s'angunien perquè saben que un dia veuran el rostre del mal encarnat en Ramatxoto.

No hi ha dret.

Alietes el del Corralot ha dit...

Eh, eh, eh! He entrat a sentir la cançoneta de l'editorial, les february stars, i m'ha eixit la veu d'un paio dient-me que he d'entrar a goear per poder fer-ho.
Els passa el mateix a vostés?

escrivà de cort ha dit...

Bon editorial, Alietes. Per cert, jo sí puc escoltar la música, però abans surt un anunci d'una cosa que sembla dir-se edarling.es. Alietes, té una empresa patrocinadora?

refelet ha dit...

Bona editorial, si senyor, però a mi en la cançoneta en passa una cosa més xunga encara: que l'ordinador es queda penjat!

Alietes el del Corralot ha dit...

He hagut de canviar la cançó. El senyor de goear m'ha obligat a fer-ho: no l'aguantava. No és el mateix, però esta també té rotllo.

Alietes el del Corralot ha dit...

Els Foo Fighters tornen a sonar en l'Editorial de febrer!