diumenge, 26 de juliol del 2009

2on Premis de microrelats El Penjoll 2009: ja tenim llista de candidats a finalista… i de plomes d’ànec


L’opinió pública dels penjollaires ha resolt ja els candidats que entraran en la votació per establir el finalista 2009, corresponent als 2ons Premis de Microrrelats el Penjoll. La llista de candidats per a votar el finalista estarà composada pels 9 microrelats que han resultat el més proposats, concretament per quatre o més penjollaires. No s’ha pogut completar a 10 la llista perquè hi han 8 microrelats empatats, havent estat proposats per 3 penjollaires (una llista de 17 creguem que és massa extensa). La llista de candidats a finalista als 2ons Premis de Microrrelats el Penjoll és esta:

Darwiniana II, de Lo Pol (proposat per 7 penjollaires)
Darwiniana, de Lo Pol (per 6)
Contrastos vitals, de Heidi (per 5)
Onan, d’Alietes del corralot (per 4)
L'enveja, d’Alietes del corralot (per 4)
Bàrbars VII: pèrdues sostenibles, d’Alietes del corralot (per 4)
Anit, de Callinca (per 4)
Dia d'estiu, de Calinca (per 4)
Memòria, de Peguie (per 4)

Enhorabona als seus autors i autores.

Ah! i, en quant a la llista de plomes d’ànec, cal dir que, atesa la reclamació presentada per la Sra. Peguie, no hem tingut que desplomar cap anec. Un altre any serà.

Ja podeu votar el microrelat finalista dels 9 candidats. Hi ha de termini fins el proper divendres, 31 de juliol. Sols pot quedar-ne un!

8 comentaris:

Calinca ha dit...

Una pregunta: per facilitar la lectura dels relats seleccionats, ¿no estaria bé posar els links a les entrades corresponents del blog? Gràcies.

El Penjoll ha dit...

Fet! Però recorde que ara disposa (a la barra de la dreta) d'un cercador específic per a post i comentaris del bloc.

Anònim ha dit...

el conte de memòria enllaça a un conte de Calinca, censura? favoritisme? boikot?

peguie ha dit...

Sr. Mico, m'agafaré açò com un xicotet lapsus, encara que vosté em fa boikot sempre que pot, ja li apanyaré a vosté el compte....

El Penjoll ha dit...

Sra. Peguie:

Perdó per l'errada. Ja està solucionat l'enllaç al seu microrelat "Memòria".

Capità Superflipo ha dit...

Sra. Peguie:

Si es refereix a mi en el seu comentari, li assegure que jo no he tingut res a vore en el sabotatge. Igual ha sigut el pseudo-Capità Superflipo. Pregunte-li a ell, a vore què li diu. La meua recomanació és que impugne els Premis.

Aprofite l'avinentesa per a fer una observació sobre els dos llistats que s'han presentat en este post: a excepció de Cal·linca i Lo Pol, qualsevol que obtinga la distinció de “finalista” la compartirà amb la de “ploma d’anec”.

peguie opina ha dit...

Es una incoherència que no entenc. La ploma d'ànec és per autor i ni oer relat en la meua modesta opinió. Si jo per exemple, he rebut un vot en un relat dels meus, ja no puc ser ploma d'ànec. Es la meua opinió. Per cert això estava així a les bases?

El Penjoll ha dit...

Quina clavada de pota! Té tota la raó, Sra. Peguie. Ja està solucionat. Gràcies per la seua observació i que ens disculpen els autors i les autores que havíem ficat a la llista negra.