divendres, 26 de juny del 2009

Especial Viatges


Especial Viatges

El número 10 de La Lluna en un Cove, el d’octubre, serà un ESPECIAL VIATGES. Tots els relats d’aquest número tindran el viatge com a eix central. Serà divertit i enriquidor, veritat?

Per tant, des d’ara i fins a setembre, ja podeu enviar-nos per a selecció els vostres relats sobre viatges, reals o imaginaris, a països llunyans, o a algun punt de les nostres terres, no importa. El que importa és que aporteu una narració entretinguda, carregada d’anècdotes, de descripcions de paisatges, de gents, de ciutats, de rius, de muntanyes...

Així és que ja sabeu: si teniu previst fer un viatge durant aquest estiu, emporteu-vos amb vosaltres, no només la càmera de fotos, la de vídeo, etc., sinó també una simple llibreteta de notes, i un bolígraf. Preneu apunts, per a posteriorment completar la redacció quan torneu a casa, o escriviu directament un dietari sobre el terreny. Estarem encantats de rebre les vostres narracions, i, com sempre, d’entre totes les que rebrem, farem la selecció per a la revista. Consulteu l'apartat Col·laborar.