divendres, 22 d’agost del 2008

ESPORT D' EXHIBICIÓ ALS JOCS OLÍMPICS DE PEQUÍN 2008?

Anaven passant les jornades i semblava que als Jocs Olímpics de Pequín 2008 no anaven a oferir l’esport d’ exhibició per excel·lència: l’ streaking. Per sort, per als amants d’este noble esport, no ha sigut així. Ahir dijous 21 d’Agost, l’streaker professional Mark Roberts va fer de les seues durant la prova hípica de salts d’obstacles individual. Mark no va arriscar en l'execució tècnica, apostant més per la part artística. Podem dir que la seua actuació va ser discreta.




Per a saber més d'esta especilitat, no cal eixir d'El Penjoll, podeu llegir l'entrada Els Streakers.


4 comentaris:

Tadeus ha dit...

Doncs sí, aquest centaure (meitat home meitat cavall) apunta bones maneres, però no m'estranya que el desqualifiquen, ja que atenta contra la Carta Olímpica al dur propaganda pintada al llom.

Anònim ha dit...

Este Mark Roberts va a menys. En primer lloc, cada vegada amaga més el cacahuet convertint-se en el que Superflipo anomena un “pitch invader” (més que en un streaker) i, en segon lloc ¿per què no ha buscat un millor moment? ¿per què no va eixir en la desfilada de la cerimònia inaugural? ¿per què no s’ ha reservat per a la de la cloenda? ¿se’l imagineu d’abanderat? ¿i portant la torxa? Tot i així, sempre serà d’agrair l’actuació de Mr. Roberts a Pequín. A vorer si tenim sort i algun streaker valencià o, millor encara, xativí s’anima este cap de setmana al Gran Premi de Fórmula 1. Imagineu-vos una carrereta nuet pel circuit calçat, aixó sí, amb unes bones espardenyes de careta. M’extranya que davant els grans esdeveniments que s’estan fent a València no aparega cap streaker de la terra. Les oportunitats estan sent immillorables: Copa Amèrica, Campionat del Món d’Atletisme en pista coberta, la Fórmula 1... Un últim dubte (a qui corresponga): per a quan un llibre sobre streaking a Ulleye?

Alietes el del Corralot ha dit...

Actuació decebedora tant del senyor Roberts com dels agents que vetlen per la seguretat en pista. No arriben al diploma olímpic. Tot molt educat i molt correcte. Massa correcte, no?

Tadeus ha dit...

Paelant d'esperit olímpic i tot això, acabe de llegir una notícia impactant (mai millor dit). Es tracta d'un enfurismat taekwondista cubà que va decidir pegar-li tota una patada en la cara a l'àrbitre suec del partit. Podeu vore una instantània en aquest enllaç al diari The Guardian:

http://www.guardian.co.uk/sport/2008/aug/23/olympics.cubanattacksref

Sembla ser que l'han suspés de per vida. Això sí, la patada té molt d'estil.