dissabte, 23 d’agost de 2008

CIBERCAMPANYA: SAPS A QUÈ ES JUGA A XINA?Poques vegades els esportistes espanyols d’èlit es mullen políticament (més enllà de donar-li suport al PP). Alguns (ex-esportistes d’èlit) han donat la cara en la campanya d’Amnistia Internacional Saps a què es juga a Xina?. Demà serà la cloenda dels Jocs Olímpics i encara podem fer-li arribar al Primer Ministre de la República Popular de Xina una petició per exigir-li millores concretes i urgents pels drets humans al seu país.Informació:

http://web.es.amnesty.org/china/index.php


Signar petició:

http://web.es.amnesty.org/china/index.php?amnistia=firma


Per cert, Mohammad i Behnoud continuen trobant-se en perill d’execució imminent. Amnistia Internacional informa que a Behnoud Shojaee li han concedit un ajornament de dues setmanes, però seguix en perill d’execució. I a Mohammad Feda’i li han concedit un ajornament fins mitjan de setembre. Encara esteu a temps de signar:

http://web.es.amnesty.org/iran-ejecucion-inminente

1 comentari:

Capità Superflipo ha dit...

No sé per què, em fa l'efecte que molta gent d'El Penjoll passa de les cibercampanyes. No sigueu Cal·linques i signeu que és el mínim que es pot fer seguts tranquil·lament a casa mentre altres patixen.