Sembla que no tenen massa importància, però no és així. Les ciberaccions tenen una gran repercussió en les decisions polítiques. Ja vam parlar sobre l´èxit de la campanya contra els Organismes Modificats Genèticament, hui toca informar-vos sobre l`èxit de la campanya de STOP a les bombes de xanglot, de la que també vos vam demanar suport. Des de Greenpeace ens arriba la següent informació:
Estimat/da
Més de 100 governs han aprovat a Dublín el text d'un tractat internacional per a prohibir les bombes de xanglot.
El document, aprovat per consens, prohibix este tipus d'armament de forma categòrica i fa il·legal, a partir de la seua entrada en vigor, la fabricació, ús, possessió o venda de bombes de xanglot, per ser armes que causen danys inacceptables a les poblacions civils.
Establix dates i terminis clars per a la destrucció dels arsenals i una de les coses més importants, s'establix l'obligació per als estats de proporcionar a les víctimes:
- Assistència mèdica.
- Rehabilitació i suport psicològic.
- Tindre en compte les consideracions de sexe i edat.
Cada Estat part ha de desenrotllar per a això un Pla nacional, calendaris i pressupost.
Des de Greenpeace volem agrair la implicació i el suport de les prop de 20.000 persones que vau firmar el manifest ja que sense la tremenda pressió de les organitzacions socials estem convençuts que molts governs no haurien reaccionat.
Hui el món és un poc millor.
Gràcies.
Més informació:
http://www.greenpeace.org/espana/news/los-109-gobiernos-presentes-en
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada