dijous, 29 de maig del 2008

Un oasi al desert i Estelles i Espí a Ca les Senyoretes

Aquest divendres com sembla que és habitual, hi ha programa doble. No és la primera vegada que demanem que hi haja major coordinació entre els col·lectius que organitzen actes a Xàtiva i voltants.

Els Amics del Poble Saharaui han organitzat un programa al Gran Teatre amb molts noms rellevants com Maria José Peris (recent Premi de les arts escèniques), Feliu Ventura, Pep Botifarra. la Bicicleta Teatre i d'altres que podeu vore punxant al cartell. El motiu és replegar fons per els saharauis, aquesta gent que tenia DNI espanyol fa uns quants anys i que només els va valdre per a que els abandonaren al desert. Una demostració més de la hipocresia del nacionalisme espanyol. L'espectacle començarà a les 22:30, però sembla que les entrades (10 euros i 7 euros) estan quasi totalment venudes. No obstant, podeu informar-vos en la Casa de la Joventut, Llibreria La Costera, Llibreria El Vaixell i la Papereria La Tella. El telèfon de l'associació és 664 380 003. Afanyeu-vos o no podreu anar!
Li hem llevat la propaganda al cartell perquè ací propaguem altres coses

Toni Espí és l'altra opció de la nit. L'escriptor de Belgida afincat a Xàtiva, presenta el seu llibre En construcció, guanyador en el 2006 dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona, modalitat de poesia. La presentació tindrà lloc a Otos, a Ca Les Senyoretes, el local que regenta l'escriptor, professor i constructor de rellotges de sol, Joan Olivares. Anirà precedida d'un sopar a les 22 hores que val 22 euros (un per cada hora! serà una ocurrència del cronomètric Olivares?). Per reservar podeu telefonar a aquest número: 962358032. El recital començarà a les 24 hores i en acabar la presentació es farà un homenatge a Vicent Andrés Estellés amb la lectura popular d'una selecció dels seus poemes. Si voleu participar, suposem que vos podran informar al mateix número de telèfon.

Finalment, aprofitem per tornar a convidar a El Penjoll (com ja hem fet moltes vegades) a Toni Espí, Feliu Ventura, a Amics del Poble Saharaui, L'Escola de Dances, etc., i hui fem extensiva aquesta convidada a Joan Olivares.

Ànim i sort a tothom. Alguns afortunats igual poden acudir als dos llocs!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

De veres quina llàstima, m'agradaria anar als dos llocs!

Alietes el del Corralot ha dit...

A més tinc entés que el recital de Toni Espí estarà acompanyat per Remigi Roca al contrabaix.

Alietes el del Corralot ha dit...

Hi ha algú que puga donar notícia d'algun dels dos esdeveniments?

Anònim ha dit...

Algú deu d'haver...

Anònim ha dit...

L'espectacle solidari amb el sahara va estar molt be. Jo vaig gaudir molt. Malgrat la llarga durada (de 22,30 a 00:50 hores) va estar molt entretes i molt ben enllestit. Caldrà felicitar a l'amic Toni Martínez Mollà pel la Coordinació de l'espectacle.