dijous, 15 de maig del 2008

CIBERCAMPANYA: 'RECUPEREM CALINCA!'

Com sabeu i si no ara ho sabreu, Calín és un dels impulsors de esta tercera època d´El Penjoll. Ell va ser qui va escanejar el títol d’El Penjoll de l’original que utilitzàvem en la revista en paper i d’ell és la primera entrada del bloc (Ara fa vint anys). La seua última entrada (Qui sap?), data del 3 de febrer de 2008, i ens va deixar este esperançador missatge:

Potser la tercera època d’El Penjoll és simplement açò.
I res més.”

Poc més d´un mes després, el 7 de març de 2008, Calín va decidir abandonar-nos com autor. Nosaltres respectàrem la seua decisió creient que anava a apuntar-se com dansador a la Colla la Socarrà. Per a la nostra sorpresa, no va ser així. Calín desaparegué fins que un dia, inesperadament, va irrompre a El Penjoll un nou personatge anomenat Calinca: un solitari guerriller que actua, des d’un autoimposat exili en la rereguarda dels comentaris dels missatges, aportant una veu crítica i polèmica, però a la vegada dolça i amistosa. Va sent hora que les lectores i lectors no analfabets d’El Penjoll prenguen part en este vital assumpte. Com que volem que torne d'autor, hem dissenyat la cibercampanya "Recuperem Calinca!" plantejant-vos la següent qüestió:

Què penseu que hauria fer el nostre amic Calinca respecte de tornar com autor d’El Penjoll? (Assenyaleu la vostra resposta en l’enquesta que inicia esta columna de missatges i esperem que Calinca respecte esta cibercampanya i atenga la decisió més votada).

Animeu-vos a participar, ho pot fer tothom (no cal conèixer a Calinca), és debades, desgrava a hisenda i, a més, entre els i les participants se sortejaran uns calçotets serigrafiats artesanalment pel propi Calinca amb alguns fragments de les seues obres més internes i sensitives.

9 comentaris:

Peguie ha dit...

Jo vull que torne Calinka a l'Institut de Patafísica, em vaig sentir molt trista el dia del seu ocultament...

A més, Sr.Superfiplo com se li ocurreix a vosté oferir cansalà, que poc de respecte, que mal gust, m'ha ofés molt, que ho sàpiga!

Unknown ha dit...

això, torradeta, torradeta i festa!!! però per a ell, verduretes a la planxa o humus, qué no sols de carn viu l'home! (bó també depén de quin tipus de carn parlem)

TdlH ha dit...

Xe, a mi tot açò me sona a quan Cucarella va dir qu'es dîxava d'escriure pâ acompanyar a Botifarra en la seua gira mundial i al remat tot era fum de canyot, conque no patiu, que pâ tir...

P.S: si fem la torrãeta, jo porte la guitarra, comboie al Boti', montem un sarão i toquem la Калинка!

Alietes el del Corralot ha dit...

Vaig a tirar-la llarga, però qué vos pareix una torradeta del que siga o una paella en un dels dies de la Fira d'Aixàtiva? Podríem recuperar el partit de futbet que proposà el Capità Superflipo i després fer el dinarot per als penjollaires. Ja vos havia dit que la tirava llarga, llarga.

Unknown ha dit...

sabeu comptar?
doncs compteu amb mi, encara que siga de porter...

TdlH ha dit...

Xe, si el del Corralot l'ha de tirar llarga, la partida hauria ser de pilota; i no de futbol, qu'això és de... futbolistes!

No hi ha ningú del Genovés?

Capità Superflipo ha dit...

Esperem al resultat de la cibercampanya. Si ix la 4a opció, intentem convencer a Cal·linca per que ORGANITZE (no que ens convide) l´esdeveniment a Fira i si ix altra opció ja ens fem càrrec nosaltres (Alietes, Toni, Funam, jo...).

Tadeus ha dit...

Informació per als elucubradors:

Que jo organitze una torrada de xulles és certament impossible. I ni tan sols una paella, ja que deteste l'arròs. De fet, no en menge mai. I durant la Fira, francament, espere estar lluny d'ací, en algun lloc on faça menys calor.

Capità Superflipo ha dit...

Ja veieu que, per part de Cal·linca, cap problema. Sols que no li ve massa bé a Fira.