dimecres, 30 d’abril del 2008

MÚSIQUES DE L'HOLOCAUST A XÀTIVA


M'ha dit un pardalet que el divendres 9 de maig a la Casa de Cultura d'Aixàtiva, a les 20:00h, hi haurà l'actuació del Brossa Quartet de Corda. Porten un espectacle que es diu "Músiques de l'Holocaust" i que està bastit a partir de peces musicals compostes o interpretades en camps de concentració nazis i a partir de textos de supervivents o escriptors que han patit de prop aquella barbàrie anomenada holocaust.
Al Brossa Quartet, format per Aleix Puig, Pere Bartolomé (violins), Imma Lluch (viola) i Oleguer Aymamí (violoncel), s'afegixen l'acordionista Gregori Ferrer i l'actor Elies Barberà.
Dóna la casualitat que Imma Lluch i Elies Barberà són socarrats. (I la mare de Pere Bartolomé, també).
L'espectacle és d'una gran qualitat musical i d'un alt voltatge emocional. Dura una hora.
La de Xàtiva serà la trentena actuació.

El concert de Xàtiva l'organitzen els xicons i xicones de CaMot. L'entrada val 5€ i la podeu adquirir a la seu de CaMot (C. Blanc, 9) o la papereria La Tella (C. Sanchis Guarner).

El dia anterior (8 de maig), el Brossa Quartet de Corda fa "Músiques de l'Holocaust" a les 13:00'h a la facultat de Ciències Socials de València, al campus dels Tarongers.

No us el podeu perdre, perqué així el comentarem abastament.

1 comentari:

Capità Superflipo ha dit...

Com que estaré per València, aniré a escoltar l´actuació del dijous. Qui vulga un aperitiu de l´espectacle que visite estes adreces al You Tube:

http://www.youtube.com/watch?v=E5hfMIzJbRw
http://www.youtube.com/watch?v=bqWBrnheMtQ