dijous, 1 de maig del 2008

Editorial nº5


Anem avançant!

Si a principis d’abril féem un agraïment als que ens van enllaçar, a primers de maig toca fer-lo, i donar la benvinguda, als autors que han decidit incorporar-se al projecte fent entrades: Drac Mondúver, Menta amb Fraula, Jorodowoski, Albert Compte, Cul de Sac, Smokman. I també a tots aquells que heu contribuït amb els vostres comentaris. Ara ja heu entrat. El Penjoll sou vosaltres. Som més autors, fem més entrades, tenim més visites... anem avançant.

També lamentem que, un any després, els partits d'esquerres de Xàtiva continuen sense entendre el que se’ls demana per part de la ciutadania. Malgrat tindre moltes més semblances que diferències, són estes últimes les que els impedeixen arribar a una unitat que molts xativins i xativines agrairíem. Continuarem esperant que es produïsca el miracle.

Que boniques les metàfores utilitzades per definir El Penjoll: “caixa de Pandora” li diu l'acabat d´estrenar Cul de Sac o “experiència del tot carnavalesca” l'anomena des de la rereguarda dels comentaris el nostre estimat Calinca. Així som a El Penjoll!

Per cert, si vos agrada El Penjoll voteu-lo a:
Vota'm al TOP CATALÀ!.