dimarts, 29 d’abril del 2008

AMICS ESPANYOLS (un pistoler en el 25 d'abril a Alacant?)

Ací podeu vore un exemple d'amic espanyol. Si haveu vist el vídeo que hem penjat més avall, ja el coneixereu. La novetat l'aporten Sóc el que veus (bloc no apte per a cegos) i Alerta Solidària. Afirmen que l'amic espanyol portava un pistola i han publicat una foto al respecte. Si haveu vist el nostre vídeo és fàcil adonar-se que l'amic espanyol amaga la mà dreta tot el temps i que, en cert moment, es gira cap arrere per vore si continua allí la policia. La foto de Sóc el que veus (foto 1) és molt fosca, però nosaltres li hem donat brillo (foto 2) i l'hem ampliada (foto 3). La conclusió és que, home, podria ser el carregador de piles del sonotone, però la veritat és que s'assembla molt a una pipa. Per tant, no estaria de més que els que es dediquen a vetlar per l'ordre públic, per la justícia i pel govern (o això diuen) prengueren alguna mesura al respecte.
Més enllaços relacionats: L'avanç, Racó català.

foto 1 (original)

foto 2 (amb brillo)

foto 3 (amb brillo i ampliada)

4 comentaris:

Peguie ha dit...

Aquest tio és un perill públic, açò és denunciable...

eguellp ha dit...

Pf.. vaia energumen.

Això ja sobrepassa la realitat.

Mentre a la presó hi ha Franki, que no ha fet cap mal a ningu, aquest desgraciat va apuntant amb una pistola a manifestants, amb una bandera espanyola ben gran per provocar.

És com algun que altre que està espatllat i penja la bandera espanyola l'11 de setembre, com per exemple a la meva ciutat, a Valls...

Ai si enganxen a algú fent això el 12 d'octubre mentre desfilen...

pel demés, benvinguts al paradís, perquè aquest món està tant espatllat que més val agafar-s'ho amb ironies, perquè sinó...

eguellp ha dit...

per cert, inclús he llegit per aquí que hi havia policies de paisà que encara tenien el morro de dir que com més durés la manifestació, més números tenien per ser el blanc d'aquests individus, i que ja els hi seria merescut.

Tadeus ha dit...

1. Exhibició de banderes.
En principi tot el món té dret a exhibir la bandera que li done la gana, i en el moment que vulga. No veig per què no es pot posar una bandera d'Espanya en el balcó el 25 d'abril o l'11 de setembre. És cert, això sí, que els estats habitualment prohibeixen certs símbols, banderes, etc., com passa a Alemanya amb la simbologia nazi, que està prohibida per llei.

2. Pistoles.
Sembla bastant clar que amenaçar amb una pistola és un delicte, per tant seria desitjable que s'investigaren aquestes coses, sempre partint de la base de la presunció d'inocència i el respecte a la legislació vigent. Desconec els detalls del cas, més allà del que s'ha mostrat ací, i tampoc sé si s'ha obert alguna investigació o si algú ha presentat alguna denúncia o si la resposta per part d'alguns s'ha limitat a tirar ous a una façana, comportament aquest que, en la meua modesta opinió, és també delictiu.

3. Policies camuflats.
No és la primera vegada que sent això dels policies de paisà que s'infiltren en les manifestacions i armen gresca a propòsit. Aquestes històries em semblen llegendes urbanes, com la de la xica de la curva o els cocodrils del clavegueram de Nova York. ¿Algú s'ho creu de veritat? En tot cas, si fóra de veres jo crec que aquests policies mereixerien anar a l'Institut del Teatre o dedicar-se a les arts escèniques, perquè estaríem parlant d'autèntics professionals de l'escena.