divendres, 11 de gener del 2008

Maria i Josep (Capítol tressssssssss!)

(En el capítol anterior: Tothom crida i blasfema quan fa el gest de treure’s el calçot. A sota, però, hi ha un tanga que perllonga l’expectació.)

I ara:

El xicot continua ballant i fent augmentar el desig d’èxtasi del públic. Amaga amb desfer-se de la darrera penyora que oculta els seus genitals i polsa els ànims de la parròquia. La bogeria. De sobte, baixa del cadafal i es dirigeix directe a Maria tal i com s’havia pactat prèviament. Les amigues criden amb més força encara. Ella fa un gest protocol·lari de resistir-se, però se sent eufòrica. Puja i ocupa el centre de l’escena. Ell l’agafa per darrere, pels malucs, s’apega al màxim i fa moure’s a Maria de forma sincopada. Ella nota al cul el contacte del seu membre viril. Porta una falda d’un teixit lleuger, òptim per al contacte. No s’ho havia imaginat així. Li plau. I li plau més encara comprovar com allò va creixent i endurint-se. El xicot li diu alguna cosa a cau d’orella i es gira de gairó. Maria s’ajupeix i agafa amb les dos mans els extrems del tanga. Baixa un poc i tracta de trobar les amigues entre el públic, però els focus no la deixen veure-les. És el mateix: pot escoltar-les cridant i fent cares i gestos insospitables en algunes d’elles. Especula amb el soroll i torna a amagar. En acabar, se n’adona que ella mateix està expectant per veure que s’amaga a sota... Se sent tan poderosa com aquella verga que sols ella pot mostrar.

Tubi continued...

3 comentaris:

Capità Superflipo ha dit...

Xè fica alguna foto! Que "una imagen vale más que mil palabras"

Lo Pol ha dit...

I això com es fa? A més, no sigau cotxinos. En lo bonico que és emprar la imaginació...

El Penjoll ha dit...

Quan estàs editant el text, dalt a la part dreta hi ha dos iconos. Un és com una tira de negatiu de pel·lícula, i l'altre com una fotografia d'un paisatge. Punxes eixe i et donarà l'opció de pujar la imatge des del teu ordinador, a través d'un requadre que t'apareix. També pots buscar-la en internet. (Però de tota manera no li faces cas a Superflipo!)