dimecres, 2 de gener del 2008

Carta als Reis Mags:

Com a hores d´ara no s´ha resolt el misteri Spencer-Weissmuller i com que cap rei m´ha increpat que per què no em calle, cosa que podia haver-me manat sa majestat Tarsan, jo continue crivellant el bloc amb les meues intervencions quirúrgiques.

Aquesta vegada vull presentar-vos la carta als Reis Mags d´Orient que he tirat a la bústia de la joieria Sancho. Tranquils que com diria el lliurepensador peripatètic Chiquito de la Calzada serà més curteta que les que enviava Valdano de xicotet. Diu axí:

Benvolguts Reis Mags:

Encara que sóc republicà, m´encomane a vostés en aquestes dates per a veure si poden caure´m uns quans regalets. Aniré al gra, concretament al que té pus. Sols vull demanar que porten al bloc de El Penjoll algunes aportacions. No vull demanar coses impossibles com que escriguen vaques sagrades com el Guiti o el Sella, però sí que m´agradaria que en els propers dies escrigueren autors de renom i talla universal com el Runa, el Xixi, el Xul o algún dels germans Herrero. També m´agradaria que el senyoret Elies es llançara a versar en aquest bloc una albada per ell creada. I ja ficats voldria que el senyoret Calín ens delectara amb la creació d´un sainet. Que Tarsan s´exercitara com artiste faller (disculpeu per la contradicció) per un dia. Ah! per cert, se m´oblidava, a més m´agradaria que el senyoret Ali-Aga ens contara un acudit. És molt demanar sa majestats?

Esperant com un xiquet a que es compleixquen els meus somnis, tant aquestos com els eròtics

El Capità Superflipo.

PD: és de veres, com si et menjares peres i les cagares senceres, el rumor que sou més que reis, que sou reinasses? De ser així, no heu d´avergonyir-vos. En eixos trages tan escandalosos... Un viatge tan llarg... Els tres sols pel desert...

1 comentari:

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Vosté i la seua mania d'escriure-li cartes als tots els reis que coneix!