diumenge, 11 de març del 2012

Comunicat de la Confederació Estatal de Dèficits

"ELS DEFICIENTS SÓN ELLS"
Aquest és el títol del comunicat que la Confederació Estatal de Dèficits ha emès davant la criminalització de què estan sent víctimes els dèficits. Aquesta confederació agrupa els dèficits centrals, autonòmics, provincials i municipals.
Segons els portantveus de la confederació, els dèficits han esdevingut els caps de turc de la crisi i estan rebent tota mena d'acusacions, "la majoria d'elles sense cap fonament", afirma el comunicat.
Els dèficits representats per aquesta entitat han volgut revindicar el seu paper en la configuració de la democràcia. Han exemplificat en el dèficit de la Casa Reial el seu comès històric: la Casa del Rei és absolutament deficitària (es gasta tot el que rep dels pressupostos), no obstant, gaudeix d'un ampli reconeixement i ningú no ha gosat qüestionar la necessitat de seguir contractant aquest dèficit.
Davant la campanya de desprestigi de què són objecte, els dèficits han recordat que "els deficients són ells", en referència als polítics que han de gestionar la bona imatge dels diferents dèficits.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

zzZzzzz zzZzzzzz zzzZzzzz

Jaime Clarin ha dit...

Reportatge sobre Ramón Cerdà, un ontinyentí que ha creat empreses per a les trames més selèctes; Urdangarín, Gúrtel, Fabra,Nueva Rumasa El forum Filatelico...

http://loscur.blogspot.com.es/2012/03/lo-costat-obscur-4-lo-senyor-de-les.html

la redacció de l'obscur.