dijous, 19 de gener del 2012

Bollywood Psicodèlia

La nova organització social no és més que l'organització per tots els individus dels desitjos, de les passions, de les voluntats, dels somnis, creant dia a dia les condicions històriques del seu alliberament, del seu desenvolupament, de la seua realització pràctica. La humanitat no té una altra opció en el moment actual de la seua història: desaparèixer o crear les garanties de la felicitat individual.

4 comentaris:

Tadeus ha dit...

Estos de Bollywood dóna igual de què estiguen parlant: de Hare Krishna, de filosofia kantiana o de curling: les cançons són sempre igual! Immanència dins de la contingència.

Davit del carré Blanc ha dit...

Totalment d'acord.
A mi em flipa la recreació que fan de la cultura occidental però sempre amb el toc propi de l'Índia. Imagine que deuen haver coses escrites per ahí sobre aquesta mena de sincretisme.

Alietes el del Corralot ha dit...

Té un qué de pel·lícula espanyola seixantera i guatequera. Fins i tot amb els rifs de guitarra.

No entenc com el fenomen bollywood s'ha pogut disparar per ací. Supose que això d'apel·lar al bon gust és d'un altre segle. A vegades pense que m'he quedat en un altre segle. En el XVIII. A dia de hui parlar del "gust", o aspirar a entendre "els universals", o, fins i tot, a escriure sobre grans conceptes, sona carca que et cagues. Sóc un antic.

Anònim ha dit...

Zzzzz Zzzzz Zzzzzz