diumenge, 8 de maig del 2011

Motocross freestyle


Pôs ja heu tinc, Sarín. Com la xiqueta, Rogelio i l’asquerra abertxale es passarà la campanya electoral recordant es dinés que mos havem gastat en una plaça de bous buida, anem a contratar Penguin Rustideras i Dylan Estruç. Ie, són molt bons. Faran una exhibició de motocross freestyle. Sí, una espècie de trial. Peguen uns bots de categoria i no se’ls cau ni una ploma. Aixina, quan Rogeliet proteste per lo de la plaça, mosatros, què vols, mante? Hem portat un espectacle de la màxima categoria. Qu’això és balafiar es dinés? Però entonses què, heu fem o no hou fem? No dies que la plaça estava buida? Pôs ja està plena. Ademés, vosatros no maneu! I al personal, sobretot txove, li encanta la moguda de les motos. Jo tamé pense anar. Tot lo san dia de campanya és molt avorrit. Com? Que la Junta Electoral ha dit que no puc presidir actes públics? Tranquil, Sarín. No n’hi ha detall que se mos ascape. No pense presidir-lo; heu voré des de la barrera. Ara, això sí, que la gent em veja. Com? Que la gent em té enveja? Tamé. És que jo sóc una estrella. I els altres, els teloneros. J’has parlat amb Dylan? Pâ qu’ha de ser? Pa feme unes fotos pujat en la moto! Serem la sensació del món səncer. Que les motos són molt altes? Estàs insinuant algo, Sarín? Vols que d’una trompâ t’envie a fer la mà? Al Puig, en companyia d’ixos, els amics de la Costera dels collons.

5 comentaris:

Príncep de les milotxes ha dit...

Veritats amagades en píndoles programades i en efecte "retardat",ha, ha.
Ostres, quins panorames!

Davit del carré Blanc ha dit...

Molt bo el post!!
Però jo vaig preferir anar a 'vore' els titiriters que van fer la recreació rigorosa del temps dels Borja, amb xurros i tot. Als Borja segur que els hauria encantat la paraeta on venien creïlles: una llàstima que ells moriren algun centenar d'anys abans que arribaren les creïlles a Europa.

Aquil·les Sisternes ha dit...

Quan sent la Cospedal als mítings dient —amb un somriure sardònic que la delata— això de si ganamos nosotros, los ayuntamientos y los gobiernos autònomos no serán derrochadores, actuarán con austeridad, m’entra una rialla irrefrenable. Que vinga a Xàtiva i veja en què consisteix l’austeritat per a Rus.

Alietes el del Corralot ha dit...

Boníssim post. M'he partit de riure.

Per cert, Sarín podria dir allò de: L'austeritat la pague jo!

Aquil·les Sisternes ha dit...

M'alegre que li haja agradat, Alietes.