dimecres, 12 de gener del 2011

1a trompeta: Metamorfosi

A Dawn Scott

Oh, falsos profetes i falses mofetes que escampeu el baf de l’arribada de l’ERO final. Espereu, potser, l’adveniment d’una nova Era? Ai, Alietes… Que certa és la teua màxima: “El Penjoll serà etern o no serà”.... I jo vos dic: L’eternitat comença amb la mort.

Qui era Eros? Un mamarratxo! Un justicier a qui li tremolava el pols i la pols a cada bat del seu enamoradís cor. A mi no m’alteren ni els cors, ni les danses. Jo primer execute i, després, que altres, si volen, que jutgen... Però compte perquè "pardal que vola, a la cassola"... No hi ha més injustícia que la de l’ERO que no s’executa. Així que ja he lliurat del sofriment a les senyoretes de l'anterior ERO.... Que sone la 1a trompeta!



La 1a trompeta és l'expulsió d’El Penjoll de tota eixa colla de rèmores que són els pseudoautors. Així que tot aquell o aquella pseudoautora, que no haja publicat un post des de l’1 de desembre de 2010, serà espentat per les meues manetes al buit virtual de la xarxa el proper diumenge per la nit. Siga qui siga!… Pseudoautors, l'única possibilitat que vos queda ara de redimir la vostra culpabilitat és fer un post. No cal que vos diga els noms als qui apunta el meu primaveral dit inquisidor. Vosaltres ja ho sabeu. I tant que ho sabeu! Advertits quedeu, doncs. El diumenge a la nit ens acomiadem.

5 comentaris:

Clidice ha dit...

fiu!

Alietes el del Corralot ha dit...

No puc més que repetir el que diu la periodista després d'escoltar la 1a trompeta tan prop: "'Cague'n déu!". Us heu fixat com la bufada d'aire li remou la melena?
(I quan dic melena vull dir melena.)

Príncep de les milotxes ha dit...

Eris, abans tu no eres Eros? Les vocals em desconcerten.

Eris ha dit...

Digueu-li com vulgueu, Prínce-pet: metamorfosi, reencarnació, joc de vocals. conseqüència d'una operació de canvi de sexe... No importa el que era, sinó la que sóc.

Alietes, el vídeo és un de tants muntatges artístics que algun geni fa sota l'anonimat o el pseudo-anonimat. Ací vos deixe el vídeo original.

Príncep de les milotxes ha dit...

Pobre de mi! Mare meua, poc del cantant Prince, però prou de -pet.
Aznar, Rais Rus, Papa, Rais d'Aspa -nya, em pregunte se'n tiraran?