diumenge, 17 d’octubre del 2010

Els temps estan canviant

Amb el títol d'aquest post no estic afegint cap valoració: no pense ni que siga bo ni que siga dolent que els temps canvien, simplement les coses són diferents. Caldrà veure si el canvi és més o menys conscient i volgut (i guiat) o si s'ens escapa entre les mans.
Tot aquest rotllo ve a compte d'un video que un bon amic m'ha fet arribar. És el que teniu baix d'aquestes línies. És d'un grup de Brooklyn, als Estats Units, que es diu Atomic Tom. Han gravat una cançò en directe fent servir iPhones com a instruments; l'han penjada a Youtube i en tres dies ja porten més de 600.000 "visites" al video.
No sé què penseu, però a mi em deixa al·lucinat que en poc de temps han aparegut nous ferraments electrònics que permeten que amb relativament poca inversió econòmica qualsevol puga gravar una cançó, editar un video, maquetar una revista o un llibre, distribuir-lo... Ara sí que valore el canvi: m'alegra que estiguen passant aquestes coses, plantegen possibilitats molt suggerents. No sé, què penseu?