dimecres, 25 d’agost del 2010

Les corregudes i el que diran

—Xica, estic més disgustada! Quin bonegó m’ha soltat la meua sogra! «En la meua època, aquestes coses no passaven. Anàvem verges al matrimoni», m’ha dit. «I damunt, has tingut la barra de casar-te de blanc. Què diran les veïnes?», m’ha escridassat. Ai, tinc una pena... Què vols? Fou sentir que s’anaven a prohibir les corregudes de bous al país i li vaig dir al meu toro: «Hem d’encarregar un joneguet a la cigonya abans que siga tard.» Ja veus tu! Què pensaran fer? Capar-los, perquè no es córreguen? Voldran que s’acabe la raça? Total, que com el meu bou és tan fogós, em va pujar i li va venir una correguda... de volta al rotgle, dues orelles i el rabo! I no res, al cap d’un temps, la cigonya em va portar una criatureta... Ai! Si veieres com és de bonica... I clar, el meu nuvi i jo ens hem volgut casar per tal que el vedell tinga un cognom. I veges tu! Nosaltres que pensàvem que tot anava a ser joia, arriba la meua sogra i... Aiii!

—Ni cas! La vaca està enutjada perquè et considera una plebea i ella hauria volgut emparentar amb l’aristocràcia bovina. Ja se li passarà l’enuig quan el nét li faça alguna gracieta.

5 comentaris:

Alietes el del Corralot ha dit...

Si és que la sogra no té raó! Ja ho deia aquell: "Folleu, folleu, que el món s'acaba." Per a alguns abans que per a altres, clar. Com sempre ha passat.

Per cert, qué farem ara, Aquil·les, amb els bous d'Osborne? Restaran a les carreteres com estàtues gregues, vestigis de glòries passades?

Aquil·les Sisternes ha dit...

Jo mantinc una relació d’amor odi amb el bou d’Osborne. Com a disseny, em sembla sublim; com a símbol, em dona fastig. Comprenc que tota nació acostume a tenir el seu animal totèmic, però el bou hauria de ser un símbol de la mediterraneïtat, des de Creta fins a Huelva, passant per la Camarga i el delta de l’Ebre. Era precís que l’espanyolisme s’emparés de l’animalet? No podria haver triat el mussol, posem per cas? I ara, damunt, el cornúpeta ha transmigrat a la bandereta monàrquica, als cotxes... Senyor, i quina paciència!

Alietes el del Corralot ha dit...

El sofert món animal! I ells (els animals) sense enterar-se de res. Això sí que em dol. Perquè l'únic que està OBLIGAT a anar a la correguda de bous és el bou.

Alejandro VI ha dit...

¡Me encanta ser bipolar, vaya mierda de vida!


(- Le dijo el de la banderita a rayas rojas con un burro, al de la banderita a rayas rojas con un toro.)

Alietes, veo que tu onanismo no es solo intelectual, ¿Algún trauma infantil que justifique tu obsexión?

Alietes el del Corralot ha dit...

Res, Alejandro VI, que és estiu. I ja saps, Alejandro VI, que en estiu tot el món piu. Vull dir, viu.