dissabte, 5 de juny del 2010

Noves "etiquetes" al Penjoll

Fa unes setmanes el Pidolaire s'avorria i va decidir obrir un xicotet debat intern al Penjoll, enviant-nos un correu on ens proposava crear etiquetes per a cada autor. Aixina si algú volia llegir tot el que havia escrit el seu autor/a preferit/da podia fer-ho. En realitat, les primeres etiquetes que es van crear al Penjoll ja eren així, sols d'autors i no categòriques o temàtiquetes. Així que després d'un breu debat vam decidir fer-li cas al Pido. De fet, des de fa un temps alguns autors ja han començat a etiquetar amb el seu nom. Faltava per crear la caixa amb les etiquetes. Ara ja la teniu baix de "etiquetes". Així que per la present ja esteu informats tots i totes les autores que no ho sabieu, aixina com tots els lectors i lectores.

Això sí, si algú vol que apareguen en aquesta "caixa" els seus anteriors articles, haurà de tindre la paciència d'etiquetar-s'ho ell mateix a poc a poc. Fins que això es done, guanya per golejada Mr Magoo.

18 comentaris:

el pidolaire entretingut ha dit...

Genials, com diu algú, pota negra.
Però, que botons ha passat ara a la pàgina que està tota desconfigurada?
A veure qui és el manetes d'HTML que ho arregla...

Home avorrir-me, avorrir-me amb tota la que està caient i a sobre aquella propaganda ecologista de " todos con la verde" com si fórem borreguets pasturant a la gespa...

Mae santíssima meua!
La que ens espera quest estiu...

el pidolaire entretingut ha dit...

Però no heu vist que les etiquetes han desaparegut?

NO, ja veig que poca gent visita el Penjoll, ni els propis penjollaires...
Digueu alguna cosa mister xip!

Anònim ha dit...

Jo les veig

el pidolaire entretingut ha dit...

Continue veient la pàgina del Penjoll mal configurada; tota en una columna i en tres navegadors diferents: Mozilla, Google Chrome i Internet Explorer.

Davit del carré Blanc ha dit...

També he vist (amb el navegador "safari") que ha canviat la configuració del bloc, com diu el Pidolaire, però havia comentat res pensant que estava fet, com diuen per la Marina, apostes.
Si em permet un apunt, PIdolaire: per ací, més que "pota negra", acostumem a dir de la pota del matxo o, més coloquialment encara, "pata el matxo".

Clidice ha dit...

doncs jo ho veig tot com cal :(

Anònim ha dit...

I tu no t'etiquetes, Penjoll?

Clidice ha dit...

amb mozilla i dos pc's distints

Mr. Magoo ha dit...

jo no veig la cosa gens clara

Mr. Magoo ha dit...

de fet només m'hi apareixen tres entrandes, el que hi havia de ser a la dreta va a foc seguit davall de la tercera entrada(a la que no puc fer comentaris perquè no apareix l'opció). en definitiva, un autèntic desgavell. si Clídice diu que ella si ho veu, llavors què som la resta, com els personatges de LOST, en una realitat alternativa?

el pidolaire entretingut ha dit...

Us torne a dir que aara el veig perfecte amb Mozilla, però amb IE i Gogle Chrome i el meu Ipod Itouch Una sola columna; potser siga alguna instrucció errònia de programació que afecta aquests navegadors.
Ma que sou wityps!

Partènope ha dit...

bé, he provat amb Chrome i Explorer i va com el paner (altrament dit cul) o sigui que seguiré fidel al meu adorat Mozilla, y no quiero que me lo cambien por dos paquetes de otro

Anònim ha dit...

jo utilitze l'explorer i també tinc problemes, però jo sovint acabe naufragant amb qualsevol navegador, així que...

Mr. Magoo ha dit...

efectivament, el godzilla aquest fa funcionar el blog a la perfecció, vol dir la senyoreta Clídice que ens haurem de fer virtualment liberals?

Clidice ha dit...

les supercordes em guardin de dir a ningú que cal que faci amb la seua vida, virtual o ... virtual, ara, servidora, quan veu que alguna cosa funciona no es preocupa més, que espatllar-ho és massa fàcil i últimament m'he adherit a la secta virgensita virgensita quemequedecomostoy

El Penjoll ha dit...

Gràcies per l'observació anònim:

Ja estem etiquetats! Aprofitem l'ocasió per dir-vos que, fins que no creeu les vostres etiquetes personals, no podrem afegir-les al núvol. Tingueu en compte que tampoc ho farem de seguida que les creeu sinó quan n'hi haja unes quantes.

Per altra banda, al Penjoll sempre hem recomanat el Mozilla, però trieu vosaltres mateix.

Alietes el del Corralot ha dit...

Mozilla està bé, però què em diuen de la Nutella? Insuperable!

Anònim ha dit...

Quina mania en etiquetar a la gent!