dissabte, 10 d’abril del 2010

Trencaclosques

Estos dies crec haver estat de viatge per una ciutat del centre d'Espanya. El cas és que no recorde res. A la càmera he trobat estes curioses fotos:




4 comentaris:

Clidice ha dit...

o sigui, Toledo? :)

Alietes el del Corralot ha dit...

Per qué en els cartells granats verticals de la fotografia del museu dels instruments de tortura apareix una caricatura de Fernando Savater amb orelles de burro?

Super flipo reencarnat en màquina recreativa? Curiosa ciutat!

refelet ha dit...

Perdoneu que canvie de tema, però acabe de vore un programa de Televisió de Catalunya, Cròniques Mediterrànies, que passaven pel 24 h de TVV(!), amb el notetes de Martí Sales parlant d'una revisteta que fa de literatura, art i no sé què més, i dels seus recitals com a poeta resident a l'Horinal. Tot seguit han tret imatges de l'Horinal o l'Horiginal o com es diga amb el monyicot malcregut de Martí Sales i una banda de poetastres amb cigarrets en la boca fent com que sabien fumar mentre recitaven les seues xorrades poètiques. He estat a punt de vomitar. Serà precís ser tan ridícul? Si anem alguna vegada a l'Horinal eixe hi ha que asclar-ho tot, estèticament parlant. Per res del món voldria que ens confundiren amb eixa colla! Gràcies. De res.

peguie ha dit...

Mireu les boletes queixe de la màquina de megafiplo!