divendres, 19 de març del 2010

Star Wars. Capítol especial: La conversió fallera

A Alietes, 30 anys faller de la República

Es recomana ficar la banda sonora mentre es llig el còmic:



Star Wars: La conversió fallera

I per acabar-ho de rematar, ens fiquem de peu davant de l'ordinador i amb la mà dreta al cor, li donem al play amb l'esquerra:


6 comentaris:

Davit del carré Blanc ha dit...

Xe, Terenci, m'ha deixat aborronat!!!
Què bo!

Burt N'Pense ha dit...

Xe, quina meravella! Volem un capítol especial de Pasqua!!!

Alietes el del Corralot ha dit...

Senzillament MERAVELLÓS! Més d'un deu sobre deu. Encara em descollone. Genial.
I moltíssimes gràcies per la dedicatòria. Em sent molt honorat.

Terenci Gil ha dit...

M'alegre que vos haja agradat, eixa era la intenció.

Burt N'Pense, per a Pasqua em serà impossible. M'ha costat molt de fer i tardaré un temps en tornar a fer un còmic d'estos.

Alietes, la dedicatòria està feta per dos motius: un està clar que fa referència a la seua vessant fallera, però l'altre té a vore amb la fallada visita que li deuríem haver fet a Barcelona. Espere que este post servisca un poc de compensació.

Notava a faltar alguna cosa en el post i li he afegit la banda sonora.

Alietes el del Corralot ha dit...

Terenci, llàstima que no hagen vingut. Ahir vam passejar la falla per Gràcia (dos hores de cercavila), amb xaranga, grup de dolçaines i tabals i grup de danses. Traques i coets i una uela accidentada. I el veïnat espantat: Estan bojos estos valencians.

Després es va inaugurar el nou local de l'Espai País Valencià, amb actuacions i posades en escena variades i divertides, incloent una cançó-homenatge a Llorenç Barber, tocaôr de campanes, interpretada amb paelles.

Tot molt divertit i amb gran afluència de públic. Un altre socarrat, el Feliu Ventura, es va deixar caure pel local. I em vaig retrobar amb el magne Aureli Sanchis (del Genovés) després de més de deu anys sense vore'ns les cares. Valencians a Barcelona-Saragüells Soldiers que cantava Bob Marley.

L'any que ve no poden fallar!

el pidolaire entretingut ha dit...

Terenci, espere que no tinga res a veure amb el vaquer eixe reconvertit a propagandista de bancs amb punyetades incloses, però s'ha pegat una bona currada amb aquest treballet.
Encara que siga una mica tard, i tot i no ser fans d'aquestes guerres, li dic que respecte i valore molt aquesta feinada que ens ha ofertat a tots els lectors del Penjoll.
Gràcies.