dilluns, 1 de març del 2010

Si les fotografies parlaren (3): Hui fa un any que ens va deixar Pepe Rubianes

Ací vos deixe l'enllaç a l'entrevista d'ultratomba que li va fer el Santíssim Pare.
In memoriam Pepe Rubianes

4 comentaris:

Terenci Gil ha dit...

Perdona, Artés, per xafar-te el teu esplèndid post, però volia fer, un dia tan assenyalat com hui, un record des d'El Penjoll al gran Rubianes.

Superagent Pardo ha dit...

Definitivament, les normes d’estil semblen estar destinades a la ignorància més absoluta. L’editorial de març no ha durat a la capçalera ni vuit hores. I ara —en el pecat està la penitència—, el magnífic relat d’Artés també ha baixat de posició, abans d’haver transcorregut quatre hores. Companys i companyes, ja sé que cadascú considera les seues entrades imprescindibles, però si no respectem els temps marcats, cremem posts que encara podrien donar molt de joc. I textos com el d’Artés costen una enormitat d’escriure. I sí, visca la memòria de Pepe Rubianes!

Artés ha dit...

Home, han passat 7 hores i mitja entre l'editorial i el meu totxo, i la norma diu que 8, no? Tampoc se'n va de tant, xe!

I jo també crec que la memòria del gran Pepe Rubianes justifica qualsevol violació de les regles.

Alietes el del Corralot ha dit...

Justetament anit el "comando las viudas de Pepe" va aconseguir posar-li un carrer al grandíssim Rubianes: damunt de les plaques del carrer Almirall Cervera del barri de la Barceloneta van apegar uns cartells que diuen "Carrer de Pepe Rubianes. Actor galaico-català".

I també la Sala I del Teatre Capitol de les Rambles ha estat batejada amb el nom del grandíssim.