dimecres, 10 de març del 2010

El Manopla i la mà dura

El passat diumenge pel matí estava llegint el periòdic mentre em feia una cerveseta al bar del tio del Manopla, a qui ja vos vaig presentar en un text anterior. Serien les dotze quan va entrar Pepito, un dels socis de la confraria de barxetans que veuen les llumenetes el primer dissabte de cada mes. Només em va localitzar, es va demanar una canya i s’en va vindre a fer-se-la amb mi. Davant la conversa que m’esperava, jo també em vaig demanar una altra i vaig deixar d’atendre el periòdic per poder escoltar la mascletada que se'm venia damunt. Ací teniu el coet inicial del Pepito:

- Xe, què fort! Lo que mos va passar anit... Quan estàvem fent les entrevistes per a la selecció de personal, un güelo es fica a xillar allí enmig: “Putes! Més que putes! Que sou totes unes males putes!”, “Açò és una poca vergonya", "I quina falta de respete.”, “Ai, si Franco alçara el cap...” i, en una d’eixes, es gira pac al Manopla i li diu: “Ací el que fa falta és més mà dura!”, i saps què li va soltar el Manopla? Pos que en ell no contara, que ell les preferia jovenetes.

12 comentaris:

Tadeus ha dit...

Sr Ull de Poll, una pregunta: ¿per què publica vosté esta puta merda d'entrades? ¿S'ha proposat acabar amb el poc prestigi que li poguera quedar al Penjoll com a revista literària?

TdlH ha dit...

Xe, perô si l'Ull de Poll este és el millor fitxatge de la nova temporâ! Ni Artés, ni la Trícia, ni hòsties: vixca El Penjoll políticament incorrecte!

Jo li done un 9,5: siñyor Ull de Poll, vosté pot fer-ho prou millor i ho sap, so tio remalparit!

Tadeus ha dit...

TdlH, bosté sí que és un crack!

Alietes el del Corralot ha dit...

És que no li trobe la gràcia.

el pidolaire entretingut ha dit...

M'he quedat afisomat!

venjança ramonet ha dit...

Ma dura amb el manopla!

venjança ramonet ha dit...

Ma dura amb el manopla!

EROs Ramatxoto ha dit...

Ni cas, senyor Ull de Poll. Vosté a la seua, L’únic que sap llegir-lo és TdH, home de vasta cultura que demostra una sensibilitat que ja li agradaria a algun nou versador hittita.

Alietes el del Corralot ha dit...

EROs, prodigue's més, per favor!

Per cert, EROS és el nom del puticlub que hi havia (hi ha?) a l'entrada d'Alcoi per Cotes Baixes. Hi té accions?

TdlH ha dit...

Si no m'enganye, el d'Alcoi és l'Eros 2 i és una sucursal del que hi ha en Olleria (es coneix que són una franquícia)...

EROs Ramatxoto ha dit...

Veig que hi ha molt de penjollaire amb coneixements puticulturals...

Senyor Alietes, visc un moment que vaig de cul i no puc prodigar-me molt per El Penjoll. De moment, almenys, puc fer algun que altre comentari... Però fique a deu, onze i dotze per testimonis que prompte tornaré. Vaja que si tornaré!

Mentre tant, espere que no em facen un ERO...

TdlH ha dit...

(Ie, ara qu'el Ramatxoto no mos llig: voleu que li fem un ERO? Hehehehehe...)