dissabte, 14 de novembre del 2009

RESULTATS DEL 2on CONCURS DE BIOGRAFIES FICTÍCIES







I ja tenim guanyador. Els dèsset vots executats amb sis de majoria simple, que no ximple, han confirmat a Jordi de Montmajor com a nou il·lustre personatge del Penjoll, amb dret a vot en els pròxims jurats de concursos, i perpètua figura d'explotació mediàtica i exploració rectal. I com no podia ser d'una altra manera, el pare putatiu de la criatura Montmajor ens ha vingut servit amb la safata de l'ambigüitat, cosa molt comuna per estos indrets: Parry N'Dongo fa arribar una carta a refelet, reexpedida al seu torn al Penjoll, adreçada a l'estimat X i que, sembla, signada per J. Papallona. Així és que el comité de notables del Penjoll, conformat en la seua totalitat per l'il·lustríssima lexicòloga Maria Abradelo, ha decidit per unanimitat, després de una tercera votació, no atorgar cap premi ni menció (d'altra banda ficticis, com les biografies ) a l'autor de l'obra guanyadora.


Enhorabona al guanyador, qui vullga que siga, i benvingut, Jordi de Montmajor, al paradís de la confraternitat inexistent i l'algariavia literal (i literària). Per descomptat també volem agrair en la seua justa mesura, o siga moltíssim però gratuïtament, la col·laboració de tots els participants, ja siga en les seues facetes com a concursants, lectors, comentaristes, votants o xafarders. Gràcies a tots i bona collita.

3 comentaris:

peguie aparició ha dit...

Enhoraboba al premiat!!!!!!!!

Jordi Cirach ha dit...

Espero que t'interessin les meves noves recomanacions del meu blog. A més ara amb un nou disseny, enquestes, i noves seccions. Si vols a més podem fer un intercanvi d'enllaços, espero que t'interessi! Records i cuida't l'Ànima. [www.imperdibleanima.blogspot.com]

L'imperdible de ℓ'Àηimα

Alietes el del Corralot ha dit...

La meua enhorabona a Parry N'Dongo i a J. Papallona per la seua feina a l'hora de donar a conéixer Jordi de Montmajor; encara que es queden sense premi de cap tipus.
Enhorabona també i molt a tots els creadors de biografies fictícies, una disciplina que em resulta impossible d'assolir.
Reben tots una forta abraçada d'admiració.