dilluns, 9 de novembre del 2009

dubtes existencials... o no? (12) (i una de mostra)

Quan perdem el gust d'aprendre? d'aprendre sense més benefici que el de saber una cosa que desconeguem... a quin moment de les nostres vides ens entra eixe donar-li una vessant econòmica a tot el que fem?
o potser és al contrari?... que ens fan mamar de ben xicotets eixe pragmatisme i un dia amb l'edat el perdem sense més...

I parlant d'aprendre, caldria aprendre de gent com l'associació cultural "Salvem el cine" de Montaverner, que de nou ens conviden a acudir a la 2ª mostra internacional de cinema documental que del 22 al 29 de novembre es celebrarà a Montaverner. Bon cinema documental, agitació cultural en definitiva, demostrant que no cal fer grans coses per a fer cultura... a un poble menut una colla de gent amb inquietuds, molt de treball, i uns ens públics que col·laboren, tots van fent camí,... la meua sincera enhorabona...

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Pardo, m'he fet "la picha un lío" amb el tema de programar l'entrada... disculpe'm!!! a banda d'un indecís també soc una mica trapatroles... perdó!!!

Cul de sac ha dit...

Què perdem amb la edat, el pragmatisme o el mamar?

Superagent Pardo ha dit...

Senyor Funambuliste, està vostè perdonat. Al cap i a la fi, l'entrada no és meua. És de l'inspector Oyono. Jo m'he limitat a exercir de de mer transmissor.

La lectora corrent ha dit...

No hauríem de perdre mai el gust d'aprendre. De tota manera, hi ha qui mai l'ha tingut, aquest gust.

Anònim ha dit...

Pot donar més pistes, senyora lectora corrent?

Unknown ha dit...

el gust per mamar no el perdem mai, que pugam o no fer-ho ja és un altre compte...

Alietes el del Corralot ha dit...

En eixe sentit em meravella El Penjoll: quanta informació som capaços d'intercanviar-nos sense més preu que el plaer de compartir-la! Sense més preu que el plaer d'obrir-la als altres i donar-la a conéixer!
La comunicació i l'intercanvi d'impressions són sempre plaenters.