dimecres, 5 d’agost del 2009

Busquem col·laboradors. Descompte especial per als lectors d'El Penjoll


Benvolguts lectors d'El Penjoll:
Tenim notícies que vos agradaran. Són només un parell de cosetes. La primera: La Lluna en un Cove busca col·laboradors literaris. Bé, això no és una notícia; en realitat, des del primer moment, el nostre projecte literari es basa en la participació de la gent que vulga col·laborar-hi enviant relats per a selecció. La notícia és que ara, a partir del número 11 (sobre el qual estem treballant ja) paguem als autors les obres dels quals siguen seleccionades i publicades en La Lluna en un Cove. I paguem a tant la pàgina publicada. ¿Vos agrada escriure? ¿Vos agradaria vore els vostres relats publicats en paper? ¿I vos agradaria, a més, rebre una petita quantitat de diners a canvi de les vostres obres? Doncs, ja sabeu el que heu de fer: col·laborar amb nosaltres, enviant relats per a selecció. Informeu-vos-en: http://www.lallunaenuncove.cat/p3.htm

La segona notícia: té a vore més directament amb vosaltres, els lectors i visitants d'El Penjoll. I és que tenim el gust d'obsequiar-vos amb un descompte especial per a vosaltres per una subscripció semestral a La Lluna en un Cove. Tot aquell que veja açò, que sàpia que té un 25 % de descompte per una subscripció. Així de fàcil. La forma d'aconseguir el descompte és la següent: visiteu la nostra web, i aneu a l'apartat "Subscripció". Un cop allí, empleneu totes les dades requerides, i, al final, en l'apartat "Observacions" poseu: "Vinc d'El Penjoll". Envieu les dades del formulari prement el botó "Trametre les dades", i automàticament vos farem el descompte del 25 %. ¿Què vos sembla? ¿Horroròs? Esperem que no... I esperem també que vos animeu a participar, com a autors, o com a lectors, vosaltres trieu. Ah, per cert, l'adreça del formulari de subscripció és aquesta:
http://www.lallunaenuncove.cat/su-ppcc.htm
Recordeu que heu de posar: "Vinc d'El Penjoll". Salutacions i bon estiu!

2 comentaris:

Alietes el del Corralot ha dit...

Pseudoautor: sempre et quedarà "La Lluna en un cove".
Gràcies, Lluna en el cove, per este intent de regenerar la massa social descontenta de pseudoautors.
Tots venim d'un penjoll i una bacora.

Capità Superflipo ha dit...

Esta mostra de germanor ha de ser corresposta. Propose que els lectors que diguen "Vinc de la Lluna en un Cove" tinguen un 25% de descompte a l'entrar a El Penjoll.

Bromes a banda, moltes gràcies per l'obsequi. I a vore si algun "penjollaire" s'anima a publicar en la Lluna en un Cove.