dimarts, 14 de juliol del 2009

NO AL MACROABOCADOR DE LLANERA

Aquest cap de setmana va tindre lloc la manifestació contra el macroabocador que es vol instal·lar a Llanera. A aquest macroabocador es volen portar els residus de La Costera, La Vall d'Albaida, La Canal i La Safor. Està dins del terme de Llanera, però molt prop d'Anna. En qualsevol cas, molt prop en línea (menys de 5 km segurament) de dos nuclis urbans importants: Xàtiva i Canals-L'Alcúdia. A més es troba en una zona amb una gran densitat de poblacions de xicotet tamany, com la pròpia Llanera, Rotgla, Torrella, etc. Les manifestacions continuaran a la resta poblacions afectades. Podeu trobar més informació sobre aquestes i les alternatives a l'actual model de recollida de fem a la web de la Plataforma No al Macroabocador. Vos adjunte, també, unes fotos que m'han fet arribar.







5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot i la gentada que es va aconseguir arreplegar, resultava francament decebedora l'actitud de molta gent de Xàtiva que s'ho miraven com una cosa insòlita, com si no anès amb ells. El futur de la nostra comarca no pot passar per ser el pouet de la merda del País Valencià. Acceptar una gestió que contempla l'arreplegada del fem de més d 500.000 persones no és racional. Beneficiosa per alguns si, donat que en el projecte no es contempla la reducció en orígen (a què fa olor ja?). La plataforma opina que cal diversificar l'arreplegada en abocadors més assumibles i més respectuosos ambientalment (amb tractament i aprofitament).

Alietes el del Corralot ha dit...

El mesinfotisme, la grisor, la rentadeta del cervellet,... diga-li com vulga, Ko-jons.

Jo continue preguntant: Qué fem?

Anònim ha dit...

De moment, senyor Alietes, li demanarem a rafelet que canvie l'enllaç de la plataforma, perquè el nou és: http://www.noalmacrovertedero.net/

refelet ha dit...

Fet!

Anònim ha dit...

senyor refelet, vosté és "de eficacia probada"...