dissabte, 20 de juny del 2009

El maleït microrelat (IV)

(Basat en un fet real molt recent)

Conduïa, tornant a casa ja de nit. Li pegava voltes al maleït microrelat. Buscava la inspiració en algun fet quotidià, per alló què la realitat supera la ficció. De sobte, un cotxe gris amb les llums apagades i sense conductor va eixir del carrer de la dreta saltant-se l’stop... Pels pèls!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquestos micorelats són molt roïns, i sense llegir el primer no es poden entendre els següents!

Capità Superflipo ha dit...

I quin és el primer?

Anònim ha dit...

el que va abans del segon

Capità Superflipo ha dit...

Amb eixa lògica tan simple, com vol entendre res dels meus microrelats? Li aconselle que no els llija, encara no està preparada la seua ment.

Sàpia que el primer microrrelat de la saga encara no està penjat, però estic pensant en pegar-li un gir al meu experiment... ja decidiré d'ací a esta nit.

Anònim ha dit...

Bé, aleshores ho diré d'altra forma: aquestos micorrelats són molt roïns, no s'entenen si no es llig el primer que s'ha penjat.

peguie ha dit...

superfiplo has posat mateit en lloc de maleit

Capità Superflipo ha dit...

Demostra ser una lectora atenta. Espere que vosté sí trobe el profund sentit dels meus microrelats. No com l’anònim fastigós que diu “micorelat”, en compte de microrelat. Em pregunte a quina ment malalta se li pot haver ocorregut una cosa tan simple?

Alietes el del Corralot ha dit...

No estic d'acord amb l'anònim. Este és, per al meu gust, el seu primer microrelat mínimament passable. A més s'entén (si és que s'ha d'entendre alguna cosa) sense llegir els altres.

Fastigosos Vosaltres i qui ho llija i recolze a micoflipo ha dit...

No valen res, dos contra uno mierda para cada uno!