diumenge, 21 de juny del 2009

Presentació a Ca Mot: "MACROURBANISME I AGRESSIONS AL PAISATGE MEDITERRANI"

Divendres 26 de juny a les 19:30, esteu convidats a Ca Mot, on servidor farà una xarrada que reflexarà la realitat del territori valencià, per presentar aquest llibre.

Breu sinopsi: "Moltes vegades, per tenir certesa dels fets hem d’observar el nostre voltant. si tornem als llocs on jugàvem quan érem infants constatarem que aquests han canviat. els bancals de taronger per on passejàvem es troben ara sota l’asfalt, els camins de terra són carreteres, i les séquies han desaparegut. sobre tots aquests canvis ens podem arribar a fer moltes preguntes que d’entrada no són fàcils de respondre. i més encara si tenim en compte que ens trobem en un temps profundament marcat per la proliferació urbanística.
Aquest llibre ens endinsa en el procés irreversible de transformació territorial i paisatgística que afecta el territori valencià. I alhora ens mostra com l’horta i la muntanya valenciana van quedant soterrades sota l'urbanisme. Un urbanisme banal que homogenitza l’aspecte de paratges tan diversos com distants, i fa que els territoris perden la seua identitat."
Enllaç al blog de l'autor.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ai mareee, déu els cria i ells s'ajunten...

peguie ha dit...

ni cas a l'anònim fastigós

Capità Superflipo ha dit...

A este microrelat li veig dos problemes: Es passa dels 300 caràcters i no es presenta a concurs.