divendres, 26 de juny del 2009

dubtes existencials... o no? (10)


Neteja a casa. Remoure records a les prestatgeries. Records que canvie de lloc, els porgue i em desfaig dels dolents ... reciclar. ¡És senzill! Si estan impresos en paper van al contenidor blau. Si els tinc a l’ordinador en arxius, a la paperera de reciclatge. Un vídeo, aquelles cançons que escoltaven junts, aquell mail tan bonic que m’enviares, la postal del viatge, les fotos... Tot, a la paperera... “¡quina eina més útil!” La roba que et deixares, a la beneficència amb ella. El gel, el xampú al desaigüe de la pila... tot reciclat... ¿tot?

I el dubte... ¿en quin contenidor tenim que dipositar els cors per a reciclar?


5 comentaris:

Cul de sac ha dit...

En el contenidor de la "casquería". Junt a la vísceres, fetge, renyonets, tendrum, etc... xe que bo, ja m'ha entrat gana.

P.D.Té vosté un concepte molt extrany del reciclatge. Recicla o elimina?

Alietes el del Corralot ha dit...

Els cors de qué vosté parla se sequen, es fan durs, queden recoberts d'una capa de cristall i de vidre que els impermeabilitza. Jo, per tant, els tiraria al contenidor verd.

Ara bé, s'han donat casos en qué alguns d'estos cors han recuperat l'aspecte sa de massa musculosa, o siga, que potser només cal deixar-los en el rebost un temps.

Unknown ha dit...

Cool-et, ¿que no va tindre prou dosi de colesterol anit? sembla Sangonereta... i reciclar no deixa de ser una manera elegant, moderna i sostenible d'eliminar...¿no?
Alietes... no acaba de traure'm del dubte, ¿o sí?

Cívic ha dit...

reciclatge de cors, ostres que bonic,

pegui consellera ha dit...

Els cors de vegades es llaguen i fa mal però com deia Manolo Garcia no és que el temps ho cure tot però pot ajudar...