diumenge, 21 de juny del 2009

BÀRBARS II: ESPORES

El sistema reproductiu dels bàrbars era ideal. No calia passar l’enfadós tràmit de prenyar una femella i haver d’esperar nou mesos per tenir-ne un de nou, ca! D’un dia per l’altre la gent de la contrada s’hi convertia sola: eren tots més alts, més forts, i sobretot més salvatges i més sanguinaris.

7 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Amb la gràcia que té lo de prenyar i deixar-se prenyar... Un poc

Capità Superflipo ha dit...

Estic d'acord amb la Comtessa, però crec que este microrelat cau en la crítica que m'ha fet recentment un anònim fastigós (per suposat, a mi de manera totalment errada): sense llegir el primer no es pot entendre, del tot, el segon.

Alietes el del Corralot ha dit...

Comtessa, jo als prenys no els veig la gràcia, ni als monyicots tampoc. Follar ja és un altre cantar.

Superflipo, la crítica li l'han feta a vosté: no em carregue el mort!
I si no s'entén el microrelat, pôs, mala sort, però per això en el títol he tingut el detall de posar "II", pâ que les llumeneres vegen que si no es capta del tot poden llegir el "I".

Comtessa d´Angeville ha dit...

Alietes es que no volia dir follar no me prenguen per malparlà, home, però haurà entés que el que volia dir era això. A tot açò, jo hi ha una cosa que no entenc. A la primera part està el post de Gonzalo Anaya dins per alguna raó en concret? M'apareix aixina només a mi per alguna cosa de la configuració de la pàgina o hi ha motius que se m'escapen per a que hagen posta una cosa i l'altra juntes?

Alietes el del Corralot ha dit...

Per un moment l'he vista fent un cant a la fecunditat i m'he espantat!

I del que diu del post de Gonzalo Anaya, a mi m'apareix on m'ha d'aparéixer: allà baix, quan va ser penjat. O siga, que no sé qué li passa a la seua configuració. Que disfrute molt de la seua platgeta!

Capità Superflipo ha dit...

Perdoneu que interrompa tant idí·lic diàleg. El problema de configuració d'El penjoll al que fa referència la Comtessa està en l'ús d'Internet Explorer com navegador. Bill Gates ens saboteja constantment. Prove Mozilla i gaudirà al 100% d'El Penjoll.

Comtessa d´Angeville ha dit...

Que no Capità Superflipo que jo no gaste l'Explorer i li dic que m'apareix aixina, el post sobre Gonzalo Anaya dins del Bàrbars.