dilluns, 4 de maig del 2009

MiM 2009 (7): I en el sext entrene oficial només érem dos

Sext entrene oficial. Dissabte, 2 de maig, 8 del matí i a l’entrada de Llocnou només estàvem Jose i el Capità Superflipo. Un entrene de 30km amb sis dures pujades: la que du al pla de Benavent, la de l’Alt de la Creu, la d’en front de la caseta de la Llum a Alboi, la pujada de l'Aventador (quan ja dúiem 20km a les cametes), el barranc del Llop (cap a les 15h. i sense aigua) i la serra de la Creu. Després de baixar esta última lloma, arribàrem al Genovés xopats de suor de dalt a baix i amb la boca més reseca que la moixama, el que ens va obligar a fer una parada biològica al Bar Trinquet, on ens estacàrem dos litres de cervesa, que van vindre com aigua de maig als nostres deshidratats paladars i que van ser suficient combustible per convertir els últims quilòmetres fins Llocnou en un passeig triomfal. Ací teniu el reportatge fotogràfic:






Consells per a esta setmana:

Ara que està tot el peix venut (ja no hi han més entrenes oficials fins el proper dissabte ,dia de la MiM), raonem: si vam completar estos 30km en quasi 8 hores (incloent els 20’ que vam parar a esmorzar a l’alt de la Creu i els 40 que vam tardar en rehidratar-nos al Bar Trinquet), i la MiM són 65km, que cal fer en menys de 15 hores... Bé, deixem-nos de reflexions, que ja hem fet la inscripció i no hi ha tornada arrere. Veieu este vídeo de la prova i, per favor, fiqueu-li un parell de candeletes a Sant Ander... El dissabte que ve serà una bona prova per comprovar si existixen o no els miracles.



7ª eixida (dissabte, 9 de maig): La MiM 2009


Lloc d’encontre i hora d’eixida: Castelló de la Plana, Estadi Castàlia, a les 6 del matí.

Recorregut: Perfil extret de sendallarga



Temps màxim: 15 hores.

Dificultat: Prou alta, no?

Observacions: S’agraïxen comentaris d’ànim (o condol) als participants. No es perdeu, la setmana que ve, l’últim reportatge de la sèrie MiM 2009, el desenllaç d'esta història (si estem en condicions per a fer-lo). Què Déu ens pille confessats!

ALEA JACTA EST

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Anim ja sabeu que en eixos moments el cor et mana accelerar i el que en dissabtes passats era una bona caminada en plena carrera acceleres el ritme sense voler i com un gran competidor que sigueu no noteu el 1/2km/h de increment en la marxa que dugueu. La emoció, la gent et du en volandes.
Jo estic convençut que sereu capaços...i si no, la experiència es vostra per sempre.
Es la hora dels valents!!!

Tadeus ha dit...

ÀNIMS! Estem amb vosaltres!

I a vore si després del MiM continuem fent excursions per la muntyanya en El Penjoll.

peguie ha dit...

CAPITÀ SUPERFIPLO: PORTARÀ VOSTÉ EL LOGOTIP DEL PENJOLL, D'AQUEST5A MANERA TOTS I TOTES ESTAREM AL MIM!

Capità Superflipo ha dit...

Gràcies pels ànims. Falta ens fan.

Sra. Peguie:

jo el logotip d'El Penjoll sempre el porte ben ficat.

Una anècdota que se m'ha oblidat ficar en el post: al Bar Trinquet ens vam engolir els dos litres de cervesa en presència del millor jugador de pilota valenciana de tots els temps. Això ens ha donat unes forces sobrehumanes de cara el proper dissabte.

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Clar, clar, però crec que no es referia a eixe, sinó al posa "art de paraula". Vinga, conteste a la pregunta i no canvie de tema, el portarà o no?

Anònim ha dit...

Vull donar suport a la proposta del senyor Calinca. Amb dificultat mitjana per a jubilats mentals (ho dic per mí mateix)

Capità Superflipo ha dit...

Els propers mesos són mala època per eixir a la muntanya. Fa massa calor i et deshidrates en un tres i no res.

Responent al Sr. Tarsan: El Penjoll podria estirar-se i subvencionar les samarretes del seu equip per a la MiM 2009. És això el que estava insinuant?

Alietes el del Corralot ha dit...

Endavant, mestres muntanyistes! Cabretes boges de les serralades! Cametes de saltamartí! Culets de marbre!
Estem amb vosaltres i vosaltres ho sabeu!

Anònim ha dit...

Jo m'he quedat pel camí però teniu tot el meu suport.

peguie ha dit...

això d eles samarretes estaria molt bé