dilluns, 6 d’abril del 2009

MiM 2009 (3): Es conforma la Comunitat de l’Anell

Segon entrene oficial. Tres repetidors de la setmana anterior: Josep, Jose i Superflipo. Tres noves cares: Miguel, Josep Manel i… Cal·linca! Un entrene llarg: 18'5Km. 4 hores caminant. No es tracta d'un equip... Estem conformant una Comunitat: la de l’Anell. Ací teniu el reportatge fotogràfic del segon entrene:

Eixida de Pla de Corrals i control a la Font de la Puigmola


Pistes asfaltades i pistes de terra

Caminar i caminar, xarrar i més xarrar

Entre pins i baixant per l'arregladeta pista del Buixcarró

Co
nsells per a esta setmana:

Per a esta setmana no hi ha cap consell d’entrenament físic, més enllà de seguir allò que ja s'ha dit, però anem a introduir una nova vessant: la de l'entrenament mental. Perquè la resistència no sols és una qualitat física, també és psicològica. I com s'entrena esta faceta? Visualitzant este vídeo:



3ª eixida de preparació MiM 2009 (dissabte, 11 d’Abril): Col·legi la Bola (Xàtiva) – Penya Sant Dídac – Alboi – Font de 25 dolls (Xàtiva)


Lloc d'encontre i hora d'eixida: Col·legi La Bola (Xàtiva), a les 8h.

Recorregut: Del Col·legi La Bola anirem per la senda que puja a la penya San Dídac (1er port puntuable), després baixarem pel camí de Volvens fins arribar a una senda que trenca a mà dreta i va agafant pendent fins pujar al costat de la penya San Dídac (2on port puntuable). D'ací baixarem i ens dirigirem cap a la Font de la Quintana i el merendero Pedro. Una vegada passem este últim, prendrem una senda que trenca muntanya amunt (3er port puntuable) per a després baixar a la caseta de la Llum. Buscarem la senda que passa per la Cova Negra i anirem a les Arcaetes, per agafar la senda i, després, el camí que duu al carrer de Sant Antoni i a la Font de 25 dolls on remullarem les nostres seques goles.

Dificultat: Mitja

Temps estimat: 4 hores (parant 15' a la Font de la Quintana).

Observacions: Una ruta llarga (potser arribe als 20km) i amb tres fortes pujades per senda. La ruta combina sendes i camins asfaltats.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Impresionant video Sr. Capità. Veig que al igual que Clint Eastwood ha ficat les coses al seu lloc en la nova comunitat i està fent-los uns homes.
La nova ruta que proposa és lo millor que tenim pels voltants de Xàtiva. Jo també vull d'aixó, a les 8:00.

Tadeus ha dit...

I nosaltres que caminàvem per la muntanya sense imaginar les cavilacions del nostre carismàtic líder!

Se li ha d'agrair al Sr Superflipo la gran tasca que està duent a terme amb les eixides senderistes.

Anònim ha dit...

Una gran caminada. Una gran conversa (jo xerrava poc, només tenia forces per alenar). Els peus com dues botelles de butà i plens de bullofes. Aigua, sal i vinagre i tot arreglat. El dissabte torne. Potser la propera porte amics. Endavant, capita!

Alietes el del Corralot ha dit...

Em commou la seua valentia, membres de la Mancomunitat de l'Anell: el meu suport moral està amb vostés. Espere que escolten l'aplaudiment que estic fent-los des de migdia.
Ànims!

Anònim ha dit...

Per als que vullguen més informació de la próxima ruta podeu trobar-la a:
http://www.rocacoscolla.com/sender/Xativa02.php
Aquesta gent fa una valoració del PR de Xàtiva qualificant-la de molt millorable.
A qui corresponga...

peguie ha dit...

quina enveja en feu!

Tadeus ha dit...

¿Quan aconseguirem la fita històrica que alguna xica s'apunte a les excursions? Ja estaria bé.

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.