diumenge, 22 de març del 2009

Llarga vida a El Penjoll?


Igual de fácil que és d’encetar un bloc és que, algun dia, es deixen de penjar posts en el mateix i s'acabe la seua història. Sense anar més lluny, el 20 de març de 2008, el bloc d’una institució tan consolidada com l’Institut Independent d’Estudis Patafísics del País Valencia (el IIEPPV) va començar un període d’ocultament; el que significa que porta ja un any inactiu. El 28 de desembre de 2008, va tancar les seues portes al públic la solemne Església Cal·linquista. I, coincidint també amb el dia després de la nit de la Cremà de les Falles d’enguany, el bloc o butlletí parroquial de la Santa Seu de l’Església Pastafari de Xàtiva va penjar un post on es pot llegir: "Es traspassa esta Església, interessats en reobrir les seues portes al culte, fiqueu-vos en contacte a través d'El Penjoll". Estos tres esdeveniments em fan plantejar la pregunta: fins quan durarà El Penjoll?

Al seu bloc Raons que rimen, Víctor Pàmies té un post on parla de la perdurabilitat dels blocs i un altre més recent, del 8 de març, on arriba a fer la seua aposta dels 30 blocs (a més del seu) de la catosfera que continuaran actius d’ací cinc anys. En esta llista trobem blocs coneguts com el recent guanyador dels premis blocs de les Comarques Centrals del PV, Toni Cucarella en Roba de Batalla, però resulta curiós que també s'haja incorporat el bloc d’El Penjoll… Continuarà actiu El Penjoll en el 2014?… I, si es manté viu, continuarà en el 2014 la Discoteca de Lo Pol?

3 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Llarga vida al Penjoll!!

Ara no em feu quedar malament i tanqueu la barraca abans del 2014, eh? ;-)

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Amb El Penjoll mai se sap, però esperem que no! En qualsevol cas, moltes gràcies per tornar a en recordar-se de nosaltres Víctor!

Comtessa d´Angeville ha dit...

Esperem que dureu molts i molts anys!