dijous, 5 de març del 2009

Canals Ràdio entrevista a tres personatges d’El Penjoll

El passat dissabte, 28 de febrer, a les 13h., Mario Sancho del programa L’ALTAVEU de Canals Ràdio (107.4 FM) va entrevistar, gràcies a la nostra promoció 3x2, a Alietes el del Corralot, al Capità Superflipo i a Dª. Reencarnación Palomino Castellano, per parlar d'El Penjoll. El programa es va emetre el dimarts, 3 de març, de 20h. a 21h. Podeu escoltar de pe a pa tota l’entrevista al bloc de L’ALTAVEU.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Genial! Felicitacions tots tres! Hi ha una cosa ben certa en el que dieu. Jo (tanmateix com un bon grapat de valencianets) vam participar en el recull de LA CATOSFERA LITERÀRIA, del que es va fer molt de ressó al Principat i a les illes però gens ni mica al País Valencià. El fet de que El Penjoll siga el mitjà que reivindique amb tanta contundència la blogosfera valenciana dóna esperances perquè el nostre teixit socioliterari no acabe de marcir-se definitivament. Aquesta tasca que feu ha d'anar a més. Que revente per les costures i ho envisque tot. El que us he dit, enhorabona!!

Tadeus ha dit...

Vaig escoltar l'entrevista ahir i em va resultar un poc 'sosa', però interessant. Per cert, la veu de Dª Reencarnación no sonava molt femenina.

Peguie ha dit...

L'entrevista està genial i es transmet il.lusió que és molt important. Molt bé!

Anònim ha dit...

Com a presentador de l'ALTAVEU, i lector del Penjoll, he de dir que no considere el que vam fer com una entrevista, sinò més bé una presentació força improvisada amb quatre pautes anotades d'EL PENJOLL.

Gràcies a tots, i vos convide de pas a que ens escolteu cada Dimarts a les 20h. Al bloc http://laltaveu-radio.blogspot.com teniu tota la informació per escoltar-nos.

Mario Sancho