dissabte, 7 de febrer del 2009

El Penjoll entrevista l’escriptor i blocaire Jesús M. Tibau

Jesús M. Tibau, nascut a Cornudella de Montsant i tortosí d’adopció, és un d’eixos escriptors que ha sabut fer conviure la seua faceta literària en connexió amb l’ús dels blocs. I ho diguem en plural perquè, Tibau, participa actualment en dos blocs col·lectius (Cinema-clàssics i Cornudella Web Notícies), a més del seu personal Tens un racó dalt del món, un dels blocs més importants de la catosfera literària, que rep al voltant dels 200 visitants per dia i que va guanyar el premi cats al blog literari de 2008.

Tibau, també, ha participat en la selecció de relats de La catosfera literària 08. Primera antologia de blogs en català (2008) i, més recentment, al llibre Ebre Blook. Relats d’aigüa dolça al Serret Blog (2009), un recull de relats publicats en un bloc ebrenc que ha esdevingut un llibre editat en paper.

La seua activitat en relació als blocs i la literatura és constant, ahir mateix, 6 de febrer, Tibau va estar participant en la taula rodona blocs i literatura de l’EbreBloc 2009.

El Penjoll. Art de paraula va acudir a l'acte de presentació del seu llibre El vertigen del trapezista (del que Josep Manel ja ens va aportar una recensió a El Penjoll), que va estar organitzat per l’Associació Eco-cultural La Garrofera i que va tindre lloc el passat 30 de gener a la biblioteca pública d’Alcúdia de Crespins. Allí mateix li vam fer la següent entrevista:

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

gràcies per tot

Alietes el del Corralot ha dit...

Les coses clares i el xocolate, espés. Crec que es pot demanar més per a set minuts d'entrevista.