divendres, 23 de gener del 2009

Curs de Promoció del Patrimoni Cultural a CaMot

CaMot ens ha enviat aquesta informació. Vos la pengem per si a algú li interessa:

Dintre dels cursos de voluntariat que es fan mensualment a caMot, el proper divendres 23 de gener (de 20:30 a 22h) i dissabte 24 de gener (a partir de les 18h) tindrà lloc el curs de promoció del patrimoni cultural.

Quan parlem de patrimoni cultural ens referim tant als elements materials com als immaterials (llengua, costums...). La promoció i protecció del patrimoni cultural és una via de participació social que té diverses formes de cristalitzar. A les sessions del curs intetarem fer un acostament a aquest àmbit de participació.

El curs estarà a càrrec de Toni Cucarella. Pensem que no calen massa presentacions: escriptor reconegut, intel·lectual compromés i persona amb grans coneixements i experiència en el tema que tractarà. Podeu visitar el seu bloc.

La sessió de dissabte inclou una taula rodona que començarà a partir de les 21:30h i es realitzarà al mateix temps que sopem. A la taula participaran persones que s'han destacat per la seua activitat al si d'entitats que, d'una forma o altra, es dediquen a la promoció i protecció de diferents parts del patrimoni cultural.

És convenient (per preparar els materials necessaris i preveure les places del sopar) inscriure's previament. Ho podeu fer al correu de caMot: camot(a)hotmail.com o al telèfon 96 228 36 97 (deixeu el vostre missatge al contestador). El preu de la inscripció (que inclou sopar i materials) és de 5 euros.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cucarella Cucarella He! He! Cucarella Cucarella He! He! Cucarella Cucarella He! He! Cucarella Cucarella He! He! Cucarella Cucarella He! He! Cucarella Cucarella He! He! Cucarella Cucarella He! He! Cucarella Cucarella He! He! Cucarella Cucarella He! He! Cucarella Cucarella He! He! Cucarella Cucarella He! He! Cucarella Cucarella He! He!

Anònim ha dit...

xe quant de ninot últimament al Penjoll!

Heidi ha dit...

Molt bona iniciativa Camot, fa falta dedicació a la cultura ja que amb el deficient cultual profund que tenim al front de xàtiva, cal compensar sino acabarem agafant mosques...


Salut