divendres, 9 de gener del 2009

Concentració a Xàtiva per aturar la massacre del Poble Palestí

Aquest diumenge, 11 de gener, tindran lloc diferents concentracions per dir no a la massacre del Poble Palestí. A Xàtiva, diferents entitats locals i comarcals han convocat una a les 19 h. També han fet públic un manifest. Ací vos deixem el text i el cartell de la convocatòria.



Manifest

La brutal agressió del govern d'Israel sobre la població palestina no és altra cosa que terrorisme d'Estat.
La matança continuada i indiscriminada d’Israel amb la intenció d’eliminar totalment la integritat física i mental del poble palestí no és altra cosa que genocidi.
La inoperància, la indiferència i la retòrica de l’ONU, Unió Europea i de la resta de governs titelles no és altra cosa que complicitat amb els assassinats.
Davant tot això, diversos col.lectius de Xàtiva i comarca denunciem i condemnem aquesta barbàrie i manifestem la nostra solidaritat amb la legítima resistència del poble palestí.
La gent de Gaza i Palestina té el dret democràtic a l'autodeterminació, a elegir els seus governs, a controlar les seues vides i viure en pau.
Si qualsevol Estat pot atacar per la força qualsevol poble per qualsevol raó, cap de nosaltres podrà viure en llibertat.
Convoquen:

Associació Cultural Islàmica Imam Xativí, Amigues i Amics de CaMot, Col.lectiu de Solidaritat de la Costera, Centre Social Autogestionat “La Lloca”, Assemblea de Joves de la Costera.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi que m'importa Palestina i la mare quels va parir!