divendres, 16 de gener del 2009

Amics del Poble Saharaui presenta dos documentals a Camot

Amics del Poble Saharauí presenta hui, divendres 16 de gener, dos documentals sobre el Poble Saharauí a Camot. En la següent nota que ens han enviat s'explica tot:

Amics del Poble Saharauí de Xàtiva continua en la seua tasca per difondre la situació del poble sahrauí i per aquest motiu, el proper divendres 16 de gener de 2009 projectarem dos documentals sobre el Sàhara. El primer documental que podrem veure porta per títol “Caravana per la Pau” i fa referència a la Caravana d’Ajuda Humanitària en la qual els col·lectius de solidaritat i ajuda al poble sahrauí recullen arròs, sucre i oli destinat als Campaments de refugiats de Tinduf (el documental dura uns 14 minuts). El segon documental, “Sáhara: El compás de una lucha”, ens transporta durant 28 minuts per la dura realitat en la qual viu el poble sahrauí, com s’organitzen, com resisteixen, com esperen i desitgen que arribe prompte el dia del referèndum que els ha de portar a la seua terra, de nou a la vora del mar i els oasis.

Aquestos documentals els passarem als locals del col·lectiu d’Amigues i Amics de CaMot (C/ Blanc, 9) a les 20 hores del divendres 16 de gener.

(Després del passe de documentals hi haurà sopar d'entrepà. Cadascú o cadascuna haurà de portar l'entrepà (i també, si vol, quelcom per compartir) i a CaMot posarem beguda i picadeta).

Des d’Amics del Poble Saharauí de Xàtiva, volem convidar a totes les persones que estiguen interessades a conéixer la situació del poble sahrauí a que vinguen, ja que parlarem de les nostres activitats de sensibilització i difusió així com de la Caravana d’aliments que ja hem iniciat i del projecte de Vacances en Pau 2009 pel qual xiquets i xiquetes sahrauís són acollits per famílies de Xàtiva i la Costera durant els mesos d’estiu.