dijous, 4 de desembre del 2008

Comencen les votacions als Premis blocs de les Comarques Centrals del PV 2008

Comença la 2ª fase dels Premis blocs de les Comarques Centrals del PV. Esta fase consisteix en la tria, mitjançant votació popular, dels tres blocs finalistes per categoria, excepte en la categoria Miscel·lània en què, degut la seua gran participació, s' ha estimat convenient deixar-la en 5 blocs finalistes. Fins el diumenge 21 de Desembre hi ha de temps per poder votar.

El formulari de votació consta de dues parts independents. En la primera es voten les categories de: a) Notícies i informació; b) Literatura; c) Política; d) Educació; i e) Art i audiovisual. En la segona part es voten les de: f) Esports; g) Associacions socioculturals; h) Humor; i) Miscel·lània; i j) Mediambiental. Sols s' admet un formulari (part 1ª i 2ª) per votant. Per tal, d'assegurar-nos d'esta condició en cada part es demana l'adreça d'e-mail del votant. Este camp és obligatori omplir-lo per poder ser tramés i confirmat el formulari. La informació del mateix serà tractada anònimament per part de l'Organització dels premis.

No és obligatori votar en totes les categories. Es poden deixar categories per votar. En cada categoria es podran votar lliurement tots els blocs que es consideren oportuns. Una vegada es prema el botó "Continue" del final de cada part del formulari els vots assenyalats seran definitius i no es podran canviar.

Els 3 blocs més votats de cada categoria i els 5 de la categoria de Miscel·lània seràn els blocs finalistes que participaran en la 3ª fase dels Premis (vore punt 6 de les bases).

Ja podeu votar! Ací teniu els formularis:

1º PART DEL FORMULARI DE VOTACIÓ (categories: a, b, c, d, e)

2ª PART DEL FORMULARI DE VOTACIÓ (categories: f, g, h, i, j)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hauríeu d'anar amb compte, amb açò de les votacions. Si s'estén el costum, estem nets! L'altre dia, per exemple, el flamant diputat Vicente Parra, en un exercici democràtic sublim, li va proposar a Quique "Gabilondo" Rosselló, locutor de Ràdio Xàtiva, que fes unes votacions per veure si la gent vol o no vol que s'instal·le un arbre nadalenc davant l'Ajuntament. De seguir així les coses, algú podria proposar demà que es vote si els xativins volem o no que Santa Clara siga domini públic... O si la gent sospira perquè el ple de la corporació desfile amb saragüells, pintes i mantellines a la processó de la Mare de Déu de la Seu... Seria per a pertir-se de riure!