divendres, 19 de desembre del 2008

Amics del Poble Saharaui recollirà demà arròs, sucre i oli als supermercats de Xàtiva



Amics del Poble Saharaui ens ha enviat la següent informació:

Hola am@cs: ...el punt de recollida permanent d'aliments serà la Casa de la Joventut i que aquest dissabte 20 de desembre eixirem en els principals supermecats de la ciutat per tal de continuar en la recollida d'aliments per al poble sahrauí.
També us volem informar que el diumenge 21 de desembre eixirem en l'Albereda i muntarem un punt d'informació on podrem donar-vos més detalls de les nostres activitats i també és podrà adquirir el CALENDARI SOLIDARI que cada any edita Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva per tan sols 3 euros. Aquest any el calendari està dedicat als Campaments de Refugiats i podrem veure fotos dels xiquests/es que passenl'estiu entre nosaltres i fotos de la realitat en la qual conviuen cada dia.

Moltes gràcies i salutacions.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva us vol informar que respecte a la Caravana per la Pau s'està recollint arròs, sucre i oli de gira-sol i aquest aliments es poden deixar en les caixes que hem preparat a la Casa de la Joventut fins el dia 24 de gener de 2009.

Per altra banda, també podeu adquirir el CALENDARI SOLIDARI amb el Poble Sahrauí per 3 euros a les llibreries El Vaixell, La Costera i al quiosc-papereria La Tella.

Gràcies.