dilluns, 1 de setembre del 2008

Editorial º9

Diuen que quan els firers se’n van de Xàtiva s’emporten la calor. Des d’El Penjoll esperem que s’hagen emportat també la mala bava d’alguns i la desídia de tots.
Agost és el mes de la gossera, ja se sap. I setembre s’enceta sempre amb la boirina de depressió: Ah, tornar a engegar les màquines! Les piles! Algú sap on vam guardar les piles? Caldrà trobar-les aviat!
Desitgem que reapareguen els desapareguts. És hora de tornar a tocar a les portes de la creació d’Albert Compte, de Cul de Sac, de Pegui, del Funambuliste... Esperem la reentré de Josep Manel, d’en Xim de Can Punxes, de l’Escrivà de la Cort (després de la seua espantada memorable). On haurà viatjat el nostre Drac? I Kurtz? I Lo Pol? Esperem que Superflipo puga enlairar el vol després d’haver-se enfrontat amb els malèfics fartons siropians. Refelet, Alietes, Paco, Tarsan, Cal·linca, esteu ací? On sou? I els altres? I els nous?
I per suposat, lectors i lectores, sense vosaltres i els vostres comentaris, el Penjoll és només pobra pelleringa. Redrecem-li la soca fins que l’erecció siga de rècord (o de record) olímpic!

Au, salut i força al canut!