dijous, 18 de setembre del 2008

CIBERACCIÓ: VOTA EL PENJOLL!

Davant l’èxit d’estar entre els cinc blocs finalistes dels c@ts (els Premis Populars de la Catosfera, en els que encara podeu votar), la Conselleria d’Assumptes Exteriors, Intergalàctics, Cibernètics i del Més Enllà d’El Penjoll va delegar en una persona de profit però totalment aliena i alienígena als esdeveniments d’esta revista-bloc, per a que fera saber a Catalunya sencera de la nostra existència: la dels xativins amb llimonada.

Davall el pes de tanta responsabilitat, esta persona (també de pes) va decidir fer-se dos gintònics i seguir, fil per randa, les esquives idees del moviment existencialista inscrivint a El Penjoll. Art de Paraula als Premis Blocs Catalunya 2008 organitzats per l’associació STIC.CAT per a la promoció i ús de les noves tecnologies en l’àmbit català. Estos premis “pretenen prestigiar, divulgar i fomentar els blocs en català a la xarxa, essent el referent català en l’escriptura en bloc a tota la xarxa, cobrint així la demanda de molts blocaires, donant més visibilitat al català a Internet, una eina de promoció i innovació que cal promoure.”

A estos premis s’han inscrit 556 blocs, repartits entre 10 categories. Nosaltres, els penjollaires, estem en la de miscel·lània que és la més semblant a la de les varietés que encara es fan (i que dure) a les festes dels pobles (la Fira de Xàtiva mai serà gran mentres no tinga varietés). El passat dimarts 16 va començar el període de votació popular que acabarà el 30 de setembre. Tothom pot votar el seu bloc preferit i com sabem que, encara que no vos agradem tant com per a mantindre relacions sexuals amb nosaltres, almenys esperem que El Penjoll vos agrade el suficient com per a donar-li el vostre vot. Impediu que quedem en el lloc 556... Voteu-nos! I si sou creients fiqueu-li un ciri a la Mare de Déu de la Seu.


VOTAR EL PENJOLL


Ah! Per cert, ja ficats també podríeu votar el bloc de Filant Prim de Josep Manel que està en la categoria de literatura (perquè si haguera estat en la de miscel·lània no ens haguérem fet ressò d'ell en esta cibercampanya, clar!).

9 comentaris:

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

I dic jo, eixa persona delegada (la dels gin tònics vaja!), el tal Joan Pere eixe, segur que és aliena?
No serà per casualitat el que eix a la foto de la carassa? o és el pesat del reproductor?

Tadeus ha dit...

Supose que este concurs de blogs consistirà una mica en allò de "jo vote als meus amics, veïns o familiars, i els altres fan el mateix, ja que no hi haurà ningú que es prenga la (gran) molèstia de llegir-se la resta de blogs". Una mica com el que passa a Eurovisió, a al concurs de "meravelles" valencianes. Quin poc trellat!

Jo ni tan sols em prendré la (xicoteta) molèstia de votar pel Penjoll (en qualitat d'amic o conegut.

Unknown ha dit...

ié, pardalets!!!
jo ja he votat. i si En Calinca tinguera un blog a aquest concurs també el votaria... digueu-me agraït si voleu, (o coses pitjors!!!)... però es que ma vida és altra, canvià des de que aquella nit, al "café del moret", vaig gaudir com un nadó d'aquella inoblidable sessió de Ramayana Dj. des d'aleshores m'he transformat en un bonàs i el meu karma emana una positivitat que espanta... gràcies pel la part que li toca En Calinca...

Unknown ha dit...

per cert... i el comptador de visites?

Ximo ha dit...

Distingit senyor Calinca:

Només voldria fer-li un parell d’observacions sobre el concurs “Meravelles Valencianes”:

Primerament, no és cert que, en visitar la pàgina http://www.meravellesvalencianes.org/, la gent entre només al lloc que pensa votar. Vaig a posar-li un exemple: a la fase preliminar, l’element que més clics (es diuen “hits”?) va rebre, un centenar de milers, fou la Carrasca de Culla. Per què? Perquè cridava l’atenció dels visitants, que volien saber què era això. Tanmateix, no votaven per ella. De fet, no va passar ni a la fase següent.

També voldria referir-me als objectius del concurs. A banda de les finalitats, perfectament legítimes, de les entitats organitzadores i patrocinadores, el concurs té una funció primordial: l’agitació cultural i la difusió del nostre patrimoni. Hi ha molts valencians que han viatjat a l’altre extrem d’Europa i no coneixen la Tinença de Benifassà, ni Oriola (una de les ciutats més monumentals del País), ni la Serrania...

Fora d’això, evidentment, el concurs no té major transcendència, és a dir, la participació en ell no s’ha d’agarrar com una obligació patriòtica. És un joc, un passatemps. No passa res si, finalment, Xàtiva no és proclamada “Meravella Valenciana”. Per a molts penjojaires, ho continuarà sent amb o sense proclamació. Ara mateix, a l’apartat de conjunts monumentals, hi un empat tècnic entre Morella i Xàtiva. De moment, va davant Xàtiva, per la mínima. Les coses podrien canviar, però, d’un dia per a l’altre.

Gust de dialogar amb vostè. Salut!

Ximo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
refelet ha dit...

Calinca, Calinca, no marege al personal. Són premis catalans i una forma de despretigiar-los és eixir amb eixa milonga absurda. Com ja li han dit els companys, açò és un entreteniment per a nosaltres. Si vol ens vota i sinó no ho faça.

Tadeus ha dit...

Només volia fer una reflexió sobre el tema. Per cert, els d'Eurovisió acaben de decidir que a partir d'ara el guanyador el triarà principalment un jurat, per evitar els contubernis habituals. Estic d'acord amb el nouvingut (i benvingut) Ximo que tot açò és més bé un entreteniment, però potser hi haurà més d'un alcalde o polític populista que intentarà traure-li profit a la nova etiqueta comercial: "Meravella Valenciana".

Una altra cosa: ¿Es pot votar el Penjoll com a meravella valenciana? ¿O és més bé una meravella mundial?

Per últim, Sr Funambuliste, no sabia que l'actuació de DJ Ramayana li havia resultat tan enriquidora. Per a mi van ser un parell d'actuacions molt còmodes: un dels temes durava 54 minuts, cosa que em permetia xerrar amb la gent i fer-me una cerveseta amb tota calma mentre sonava la música (un raga, interpretat per Ravi Shankar).

Capità Superflipo ha dit...

Sr. Cal·linca:
Té la seua gràcia això de votar El Penjoll com meravella valenciana i mundial, però està clar que si fora possible vostè tampoc ens votaria.